print

Februari | Inspirerende brochure voor veertigdagentijd

Adveniat komt met vastenboekje voor de parochies

Een inspiratieboekje voor parochies om bewuster de veertigdagentijd te ervaren. Met mooie inhoudelijke verhalen van Monic Slingerland, met verrassende gedachten van Anselm Grün, met verwijzing naar bijbelse teksten, met een ontroerend verhaal van de benedictijner monnik Marc Loriaux, met een hartverscheurende kreet van Pieter Omtzigt, met praktische tips voor elke dag, met een voorwoord van bisschop Jos Punt van Haarlem-Amsterdam.

Uitgeverij Adveniat bezorgde het eerste exemplaar bij de hulpbisschop van Haarlem-Amsterdam, mgr Jan Hendriks die het boekje prees om zijn rijke inhoud (zie ook de foto). Het inspiratieboekje Vasten legt ook een herkenbare verbinding met de Vastenaktie. De brochure is zeer geschikt voor gebruik in parochies en kerken.  

De brochure telt 40 pagina’s. Een pakket van 100 boekjes kost 130 euro.


 

Onze boeken kunt u aanschaffen via de webwinkel van Adveniat op www.adveniat.nl Kent u anderen die deze informatie willen ontvangen? stuurt u deze nieuwsbrief dan door! Kreeg u dit bericht doorgestuurd? U kunt zich hier aanmelden voor de volgende afleveringen! Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. © 2017, Adveniat.