print

April | Maria is van ons allemaal

Baarn, 10 april 2017

Beste bestuursleden van kerken en parochies, kloosters en kapellen,

Maria is van ons allemaal. Van jong en oud, van gelovigen en ongelovigen, van kerkgangers en zinzoekers, van vrijwilligers en professionals, van parochies en kloosters, van gezinnen en eenlingen, van mannen en vrouwen. Maria overstijgt alle grenzen en spreekt het hart van iedereen aan. Daarom komt Adveniat met een Inspiratieboekje over Maria, aan de vooravond van de meimaand.

De Maria-Ommegang van Bergen op Zoom, Maria van Sevenwouden in Bolsward, Maria van Ovezande, Onze Lieve Vrouwe ter Nood in Heiloo, de Zoete Lieve Vrouw van den Bosch, het Mirakel van Amersfoort, Maria ter Weghe in Haastrecht. Maria is overal, in alle bisdommen. En de verhalen ontroeren steeds weer, zeker als ze door vrijwilligers worden verteld. En dat gebeurt in het nieuwste Inspiratieboekje van Adveniat dat geheel in het teken staat van Maria.

Met inspirerende Maria-verhalen uit alle bisdommen, met de vindplaatsen van Maria in de bijbel, met een toelichting op Mariafeesten, met mooie gebeden en ontroerende gedichten. Met een boeiend verhaal van bisschop Herman Woorts, referent voor de bedevaarten, over de Moeder van Altijddurende Bijstand. Alles wat je wilt weten over Maria, dat vind je in dit Inspiratieboekje. Daarmee past deze brochure in de reeks boekjes over Moeder Teresa, het Onze Vader, Barmhartigheid en Vasten.

Dit boekje over Maria is bedoeld voor kerken en kloosters, voor kapellen en heilige plekken, voor bedevaartsplaatsen en doorgangshuizen op pelgrimage. Dit boekje is er voor iedereen. En alles rond Maria valt op haar plek als je dit boekje hebt gelezen. Daarom vraag ik u hierbij of u gebruik wilt masken van onze speciale aanbieding, 100 stuks voor 130 euro. Bestellen kan nu al. Het boekje over Maria is beschikbaar vanaf 24 april. En vaste klanten van Adveniat weten het: wie vandaag bestelt, heeft het inspiratieboekje over Maria ruim voor mei in de brievenbus.

Maria is van ons allemaal, een heerlijk Inspiratieboekje, een boekje over de kracht van tederheid dat in geen enkele kerk of klooster mag ontbreken. Zeker niet nu de maand mei voor de deur staat. Dus: bestel ze hier of bel ons en bestel 100 boekjes. Of: schrijf ons, mail ons en bestel op die manier 100 boekjes.

100 boekjes -> € 130,-

Met hartelijke groet,

Leo Fijen, directeur Adveniat