print

November | Uitnodiging boekpresentatie Erik Borgman

De meest invloedrijke theoloog van dit moment ontmoeten? Je bent van harte welkom bij de boekpresentatie van Erik Borgmans nieuwste en meest persoonlijke boek 'Zielen winnen'. De feestelijkheid vindt plaats op 30 november om 16.00 uur in de kerk van het dominicanenklooster in Zwolle, haard van dominicaanse spiritualiteit. Het boek van Erik Borgman is een tocht langs kernmomenten van zijn leven. 'Dit ben ik'. Hij laat zich kennen als een man die als geen ander de diepe inzichten van het geloof in Jezus Christus kan ontdoen van stof of valse glans, waardoor het zowel scherp kritisch als inspirerend is voor onze tijd. Bij Erik Borgman is christelijk geloof een voortdurend appèl om je denkend en handelend te laten raken en vormen door het leven zelf.
Op deze middag zullen enkele verkondigers vanuit hun eigen ervaring ingaan op aspecten van dit boek. Laat je ziel winnen! Deelname gratis, opgave gewenst via http://www.kloosterzwolle.nl/7511-2/ Het boek is te koop bij de trotse uitgever www.adveniat.nl en bij elke andere boekhandel. En op 30 november GESIGNEERD!Onze b
oeken kunt u aanschaffen via de webwinkel van Adveniat op www.adveniat.nl Kent u anderen die deze informatie willen ontvangen? stuurt u deze nieuwsbrief dan door! Kreeg u dit bericht doorgestuurd? U kunt zich hier aanmelden voor de volgende afleveringen! Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. © 2017, Adveniat.