print

April | Pluk het jaar!

 

Morgen verschijnt bij Adveniat:

Pluk het jaar! Kindergedichten voor alle seizoenen

Een gedichtje heeft een bijzondere werking op kinderen. Het ritme geeft beweging en het rijm geeft plezier, of het onderwerp nu licht of serieus is. Met weinig woorden wordt een heel verhaal verteld.

Voor het eerst verschijnt een bonte stoet van versjes van Marjet de Jong in een boek, geïllustreerd door Marcel Jurriëns. Ze zijn geordend naar seizoen zodat je altijd gericht kunt zoeken naar een geschikte tekst. Want elk seizoen heeft zijn eigen kleuren, momenten en feesten.
De gedichten komen tot leven als je ze, liefst samen, leest. Ze zijn ook te gebruiken op school of in de catechese als sfeermaker bij een thema of feest.

Het leven zit vol wonderen. Soms wil je daar bij stilstaan. Pak dan dit boek en kies een van de 66 gedichtjes. Over binnen en buiten, spelen en slapen, licht en donker, natuur en gevoel, mensen en God. Ook een prachtig cadeau voor de eerste communie!

Marjet de Jong is theologe en uitgever. Ze schrijft verhalen, liedjes en gedichten ingegeven door verwondering. Eerder verschenen Prinses op reis (Querido), Kerst spelen met kinderen (Gooi & Sticht en Adveniat), Kleine uil wordt wijs (Adveniat); div. bladen en sites als geloventhuis.nl (.be) en kinderwoorddienst.nl.

Pluk het jaar! Kindergedichten voor alle seizoenen
Auteur: Marjet de Jong
Illustraties: Marcel Jurriëns
Ontwerp: Leonie Koppel
Hardcover, full colour
84 pagina’s, met leeslint

ISBN 978 94 9209 364 6 | NUR 275
Prijs € 16,95 

 


Onze b
oeken kunt u aanschaffen via de webwinkel van Adveniat op www.adveniat.nl Kent u anderen die deze informatie willen ontvangen? stuurt u deze nieuwsbrief dan door! Kreeg u dit bericht doorgestuurd? U kunt zich hier aanmelden voor de volgende afleveringen! Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. © 2018, Adveniat.