print

November | Wim van de Donk houdt eerste Pius-lezing op 30 november

Over betekenis kerk in publieke ruimte

WIM VAN DE DONK HOUDT EERSTE PIUS-LEZING OP 30 NOVEMBER

Wim van de Donk, commissaris van de koning in Noord-Brabant, houdt vrijdag 30 november de eerste Pius-lezing bij de presentatie van de Pius Almanak voor 2019. De Pius Almanak is het adresboek voor katholiek Nederland en beleeft de 131e jaargang. Bij die gelegenheid is gekozen voor een presentatie die in het verlengde ligt van de Almanak. Wim van de Donk houdt daarom een lezing over de ‘Betekenis van de kerk in de publieke ruimte’. De lezing vindt plaats in de Paaskerk te Baarn om 15.30 uur.

Op de lezing wordt gereageerd vanuit de kerkelijk-bestuurlijke hoek door Arjan Bultsma, vicaris van het bisdom Groningen-Leeuwarden, en vanuit de pastoraal-communicatieve hoek door Laetitia van der Lans van de Zalige Zalm, het bedrijf dat naam maakt in kerkelijke communicatie en honderden kerkbladen faciliteert. De lezing van Wim van de Donk en de reacties van Arjan Bultsma en Laetitia van der Lans vinden plaats in de Paaskerk in Baarn om 15.30 uur. De presentatie en lezingen zullen duren tot 17.00 uur.

Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn is van harte welkom. Wel wordt gevraagd om zich aan te melden bij info@adveniat.nl. Inmiddels hebben al meer dan zestig bestuurders, geestelijk verzorgers en pastores zich aangemeld voor deze presentatie op 30 november. De leiding van de middag is in handen van directeur Leo Fijen van Adveniat, de uitgeverij die ook de Pius Almanak publiceert.

locatie: Paaskerk, Oude Utrechtseweg 6, 3743 KN Baarn

tijd: 15.30 – 17.00 uur

meer informatie: t. 088-2383600, uitgeverij Adveniat

aanmelden: info@adveniat.nl

U bent van harte welkom.

Gerard Kruis,                                                  Leo Fijen,
voorzitter Pius Almanak                                 directeur uitgeverij AdveniatOnze b
oeken kunt u aanschaffen via de webwinkel van Adveniat op www.adveniat.nl  © 2018, Adveniat.