Henri Nouwen - Wie ben ik?

Nieuwe nog niet eerder gepubliceerde preken van Henri Nouwen. Hij raakte met zijn preken bij 'Hour of Power' vele mensen in hun hart. Hij toonde zijn kwetsbaarheid en liet daarmee zien hoe hij ook persoonlijk leefde van de genade en barmhartigheid van God. Deze bemoedigende woorden waren en zijn een troost voor velen.

Een boek met nieuwe, onvergetelijke preken van de wereldwijd bekende auteur (cadeautip!)


€ 9.95

Nieuwe nog niet eerder gepubliceerde preken van Henri Nouwen. Hij raakte met zijn preken bij 'The hour of power' vele mensen in hun hart. Hij toonde zijn kwetsbaarheid en liet daarmee zien hoe hij ook persoonlijk leefde van de genade en barmhartigheid van God. Deze bemoedigende woorden waren en zijn een troost voor velen. Een boek met nieuwe, onvergetelijke preken van de wereldwijd bekende auteur van 'Eindelijk thuis'.

TitelWie ben ik?
SubtitelDrie onvergetelijke preken van Henri Nouwen | Niet eerder uitgegeven
ISBN9789492093752
AuteurHenri Nouwen
Aantal pagina's64
UitgeverAdveniat
Soort uitgaveGebonden
cover_Geliefd Henri_V2

Geliefd Henri

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR. Henri Nouwen blijft duizenden lezers en zoekers aanspreken. Na het succes van de bestseller Wie van ben ik? (met vijfde druk op komst) een nieuwe parel: met uitspraken van Nouwen over leven en dood, over vreugde en verdriet, over eenzaamheid en thuiskomen en over kracht en kwetsbaarheid. Dat zijn de grote themas in het leven van deze Nederlandse Godzoeker die ook 22 jaar na zijn dood mensen blijft inspireren. Daarover schrijven Barbara Zwaan, Jan van den Bosch en Mirjam van der Vegt, ook vanuit hun persoonlijke betrokkenheid. Inigo Bocken is de wetenschapper die voor het eerst vanuit de theologie waarderend over Henri Nouwen schrijft. Een mooi geschenk voor de feestmaanden omdat Henri Nouwen zelf ook uitgebreid aan het woord komt.

€ 9.95

Henri Nouwen-voorplat

Henri Nouwen | De spiritualiteit van fondsenwerving

LET OP! MOMENTEEL LANGERE LEVERTIJD OP DIT ARTIKEL. Vanuit zijn liefde voor de Bijbel benadrukt Henri Nouwen op praktische en inspirerende wijze dat christenen een gemeenschappelijke visie op fondsenwerving kunnen ontwikkelen. Hij beschouwt fondsenwerving als een vorm van wederzijdse dienstbaarheid, gebaseerd op liefdevolle relaties.

€ 10.00

De weg van het hart Andre Louf HR

De weg van het hart

Deze biografie over een van de bekendste Westerse monniken van de 20ste eeuw, Andr Louf, bezondigt zich niet aan misplaatste vroomheid, maar geeft een inkijk in het innerlijke avontuur van deze Godzoeker. Hij wijst de lezer de weg naar de bron die in hemzelf opborrelt. Het inbrengen van zijn menselijke realiteit in de dialoog met God maakte voor deze trappist duidelijk de kern uit van zijn leven.

€ 29.95