print

Welkom bij Adveniat!

Adveniat  is eind 2010 ontstaan uit de Katholieke Bijbelstichting. Adveniat heeft als doel het bijbels geïnspireerde geloofsverhaal vanuit de katholieke traditie door te vertellen. De naam is ontleend aan de zinsnede uit het Onze Vader: adveniat regnum tuum - uw koninkrijk kome.

Ons motto is 'inspireren vanuit de bronnen'. Met de bronnen bedoelen we de Bijbel - het verbondsverhaal van God met de mensen - en de traditie van kerk en klooster, theologie en spiritualiteit. Bronnen zijn ook mensen van nú die hun geloof aanstekelijk uitdragen in woord, daad, beeld, vorm, actie. We willen het adres zijn voor wie verder wil met de katholieke bronnen. Van ambtsdrager tot vrijwillig(st)er, van grootouder tot student.

Samenwerking is belangrijk voor Adveniat. Wij werken goed samen met bisdommen, orden en congregaties, met katholieke maatschappelijke organisaties, met het internationale mediabedrijf Bayard (Fr), met collega uitgevers, ontwerpers en mediaproducenten.

Adveniat maakt boeken, maar ook magazines, websites en filmpjes. En geloofskoffertjes en catecheseprojecten voor jong en oud. Ons verlanglijstje is altijd langer dan onze fondslijst. Het liefst creëren we producten samen met de afnemer. Wij beschikken over een netwerk van auteurs en redacteuren, mediaproducten, vormgevers en drukkerijen.

Heeft u een idee en kunnen we het vertalen in een goed product, dan trekken we samen op. Bel ons gerust via 088-2383600, of stuur een email naar info@adveniat.nl.

De boekhandel is het kanaal voor vrijwel al onze producten. We willen een zo groot mogelijk bereik voor uw en onze producten realiseren. Alle artikelen van Adveniat zijn te koop in de boekhandel in Nederland en Vlaanderen. Onze boekhandelsvertegenwoordiger is sinds 2012 Boekencentrum. Ons fonds ligt bij het Centraal Boekhuis in Culemborg en bij  Christelijk Boeken Centrale in Houten. 

Via internet boeken kopen is voor de klant ook erg handig! Daarom biedt onze webshop het gehele Adveniat assortiment aan en zelfs uitgaven van verwante uitgevers. Voor bestellingen binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis, ongeacht het aantal boeken dat u bestelt. Wij beloven dat uw bestelling binnen twee à drie werkdagen bij u bezorgd is. De boeken die u in onze webwinkel bestelt, kunt u online afrekenen via IDEAL of door middel van bankoverschrijving.

Welkom bij Adveniat!