VK_Vasten

Vasten

Liesbeth van Gool, Monic Slingerland, Marc Loriaux, Christine de Vries, Pieter Omtzigt, Peter van Hoof, Anselm Grün, Mariska Litjes e.a. laten je zien hoe vasten tegenwoordig gaat, waarom, wat je eraan beleeft en hoe zij vasten. Met verhalen, tips en bijbelteksten.

Bestel er 100 of meer, dan zijn ze slechts € 1,30 per stuk!


€ 5.95

VK_Maria_HR

Maria

Maria is van ons allemaal. In dit boekje vertellen mensen welke betekenis Maria heeft in hun leven. Gedachten, gedichten en verhalen. Wat vertellen bedevaartplaatsen en kunstwerken over onze liefde voor Maria? Een boekje over de kracht van de tederheid.

Bestel er 100 of meer, dan zijn ze slechts € 1,30 per stuk!


€ 5.95

VK_Moeder_Teresa_2016_HR

Heilige moeder Teresa

Moeder Teresa die haar leven wijdde aan de armen in Calcutta werd op 4 september heilig verklaard. Levensbeschrijving en keuze uit haar gebeden. Haar zelfopoffering is spreekwoordelijk en inspireert ook niet-gelovigen.

€ 6.50

OMSLAG_Onze vader_KLEIN!!

Onze Vader

Een fraai inspiratieboekje bij de invoering van de nieuwe vertaling van het Onze Vader. Kom meer te weten over de vertaling, het ontstaan, de betekenis van het Onze Vader. En hoe het beleefd wordt. Met columns van prominente katholieken.

€ 5.95

cover Afscheid uit najaarsaanbieding

Afscheid nemen

Verhalen over sterven, rituelen, gebeden en gedichten Geleidelijke afscheid thuis, het verlies van je kind, een verkeersongeluk. Afscheid kent veel verschillende contexten. Wat zeg je dan? Wat kun je doen? Indringende verhalen van Daan Westerink, Marinus van de Berg e.v.a.

Bestel er 100 of meer dan zijn ze slechts € 1,30 per stuk!


€ 5.95

bidden_web

Bidden voor iedereen

Bidden is iets bijzonders. In dit boekje wordt verteld wat bidden is, hoeveel vormen er van bidden zijn, wat bidden vermag, Een uitnodiging tot een eigen gebedsleven. Met teksten en ideeën om je te kunnen overgeven aan de aanwezigheid van God.

> 100 ex. € 1,30 per stuk!


€ 5.95

Cover_wiebenje

Wie ben je?

Wie ben je? is het thema voor alle jongeren in het leven, en dus ook in de kerk. Daarom staat dit thema centraal bij de komende Wereldjongerendagen in Panama 2019. Op de Wereldjongerendagen komen anderhalf miljoen jongeren samen. Ze vieren hun geloof in ontmoeting met elkaar en met paus Franciscus.

Een inspiratieboekje om uit te delen: > 100 ex. € 1,30 per stuk! of los voor € 5,95


€ 5.95