VK_Vasten

Vasten

Liesbeth van Gool, Monic Slingerland, Marc Loriaux, Christine de Vries, Pieter Omtzigt, Peter van Hoof, Anselm Grün, Mariska Litjes e.a. laten je zien hoe vasten tegenwoordig gaat, waarom, wat je eraan beleeft en hoe zij vasten. Met verhalen, tips en bijbelteksten.

Bestel er 100 of meer, dan zijn ze slechts € 1,30 per stuk!


€ 5.95

VK_Maria_HR

Maria

Maria is van ons allemaal. In dit boekje vertellen mensen welke betekenis Maria heeft in hun leven. Gedachten, gedichten en verhalen. Wat vertellen bedevaartplaatsen en kunstwerken over onze liefde voor Maria? Een boekje over de kracht van de tederheid.

Bestel er 100 of meer, dan zijn ze slechts € 1,30 per stuk!


€ 5.95

VK_Moeder_Teresa_2016_HR

Heilige moeder Teresa

Moeder Teresa die haar leven wijdde aan de armen in Calcutta werd op 4 september heilig verklaard. Levensbeschrijving en keuze uit haar gebeden. Haar zelfopoffering is spreekwoordelijk en inspireert ook niet-gelovigen.

€ 6.50

cover Afscheid uit najaarsaanbieding

Afscheid nemen

Verhalen over sterven, rituelen, gebeden en gedichten Geleidelijke afscheid thuis, het verlies van je kind, een verkeersongeluk. Afscheid kent veel verschillende contexten. Wat zeg je dan? Wat kun je doen? Indringende verhalen van Daan Westerink, Marinus van de Berg e.v.a.

Bestel er 100 of meer dan zijn ze slechts € 1,30 per stuk!


€ 5.95

bidden_web

Bidden voor iedereen

Bidden is iets bijzonders. In dit boekje wordt verteld wat bidden is, hoeveel vormen er van bidden zijn, wat bidden vermag, Een uitnodiging tot een eigen gebedsleven. Met teksten en ideeën om je te kunnen overgeven aan de aanwezigheid van God.

> 100 ex. € 1,30 per stuk!


€ 5.95

Cover_wiebenje

Wie ben je?

Wie ben je? is het thema voor alle jongeren in het leven, en dus ook in de kerk. Daarom staat dit thema centraal bij de komende Wereldjongerendagen in Panama 2019. Op de Wereldjongerendagen komen anderhalf miljoen jongeren samen. Ze vieren hun geloof in ontmoeting met elkaar en met paus Franciscus.

Een inspiratieboekje om uit te delen: > 100 ex. € 1,30 per stuk! of los voor € 5,95


€ 5.95

OMSLAG_Maria

Maria die de knopen ontwart

Vitaminen voor de ziel, aangereikt door paus Franciscus. Paul Verbeek schreef dit inspiratieboekje. Drie devoties doen hem spiritueel goed en kunnen ook ons inspireren. De eerste is zijn grote devotie tot Maria die de knopen ontwart. De slapende Sint Jozef kan ervoor zorgen dat we van slapeloze nachten verlost worden. Het pauskruis met de Goede Herder is een appel en opdracht. We mogen niemand verloren laten gaan. Ondanks zoveel tegenwerking en tegenkrachten gaat onze paus ons hierin voor. Zo krijgen we van de paus drie extra vitaminen voor onze ziel. Mogen ze ons goeddoen.

LET OP! Alleen verzending binnen NL mogelijk en alleen verkrijgbaar via adveniat.nl


€ 2.00