6 tot 12 jarigen

De gezichten van god

De gezichten van God

God is licht, God is een stroom, God is een burcht, God is stilte. Overal om je heen kun je God ontdekken, omdat hij de schepper is van alles. Met dit boek kun je samen met een kind mijmeren over het geheim van het leven. Welke beelden spreken, je aan? Hoe zie jij God? Elke pagina is een uitnodiging om inspiratie op te doen. Met prachtige illustraties van Barbara Nascimbeni. Een fijn cadeau bij doop of communie, verjaardag of feest.

€ 14.90

DSC_8318

Feestalbum van mijn eerste communie

Een vrolijk album dat veel ruimte biedt om foto's in te plakken, namen bij te schrijven en herinneringen vast te houden. Voor kinderen is de eerste communie een belangrijk moment een een groots feest. Een dag met herinneringen die je wilt onthouden en bewaren. Voor al deze kinderen is dit 'Feestalbum van mijn eerste communie' een geweldig cadeau.

€ 14.90

13220_Geloven OS lowres

Geloven, wat is dat eigenlijk?

Dit boek denkt mee over grote vragen van onderzoekende kinderen: over aarde en mens, over God, goed en kwaad. Het geeft open informatie vanuit een gelovige invalshoek. De onderwerpen: 1 Hoe is de wereld ontstaan? 2 Waarom bestaat de mens? 3 Wat is geloven? 4 Wie is God? 5 Waarom heeft niet iedereen hetzelfde geloof? 6 Waarom bidden we? 7 Bestaat de duivel? 8 Wat komt er na de dood? Met grappige en mooie illustraties.

€ 14.50

Franciscus_van Assisi

Franciscus van Assisi

Waarom koos Paus Franciscus voor deze naam? Franciscus (1181-1226) is de beschermheilige van de dieren. Hij is vooral bekend om zijn liefdevolle blik en zorgzame daden ten opzichte van alle wezens die zijn wereld delen. Dit prentenboek vertelt kinderen over het leven van Franciscus. In maar liefst achttien verhalen komen vele facetten van zijn leven in beeld.

€ 13.50

Ik vier de mis mee - cover

Ik vier de mis mee

Een zelf-leesboekje voor kinderen van 6-9 jaar, waarin de grote momenten van de eucharistieviering stap voor stap worden uitgelegd. Met illustraties waarin iedereen zich kan herkennen. Zo vier je de mis mee!

Met de nieuwe vertaling van het Onze Vader!


€ 8.90

Kom en zing paperback

Kom en Zing! tekstuitgave

De mooiste geloofsliederen voor kinderen! Nu heb je alles bij de hand: liederen voor ochtend en avond, geloofsthema's, bijbelverhalen en feestelijke tijden. Bekende, mindere bekende en nieuwe liederen. Kortingen vanaf 10 exemplaren!

€ 12.50

IMG_3378

Kom en Zing! Muziekuitgave

De mooiste geloofsliederen voor kinderen! Nu heb je alles bij de hand: liederen voor ochtend en avond, geloofsthema's, bijbelverhalen en feestelijke tijden. Bekende, mindere bekende en nieuwe liederen. Ieder kind een boek. Uitgekozen op muzikale, tekstuele en pedagogische kwaliteit. I.s.m. Kerkelijke Stichting St.-Gregorius van het Bisdom Haarlem. Kortingen vanaf 10 exemplaren! Tevens verkrijgbaar als teksteditie.

€ 19.50

vk-Pasen-stap-voor-stap

Pasen stap voor stap, De kruisweg van Jezus verteld aan kinderen

Hoe vertel je jonge kinderen iets over de laatste uren van Jezus, zo dat de blijdschap van Pasen echt overkomt? Een prachtig geïllustreerd boek met cd-rom om de illustraties te projecteren op de muur of (beeld)scherm, zodat het verhaal nog levendiger wordt. Geschikt voor geloven thuis, op school of in de parochie.

€ 14.50

schitterende bijbelverhalen cover

Schitterende bijbelverhalen

Lees gezellig voor terwijl je kind meekijkt naar de prachtige tekeningen die tot in detail zijn uitgewerkt. Een kinderbijbel met de mooiste verhalen uit Oude en Nieuwe Testament. Samen met de ontroerende en soms spannende prenten zullen ze jou en je kind geen moment vervelen. Achter in het boek staan voorleesadviezen. Iets oudere kinderen lezen hem zelf! In samenwerking met geloventhuis.nl (pagina 107 ontbreekt. Klik door op de titel om de ontbrekende pagina te downloaden.)

€ 14.50

Stilteflipover OMSLAG_Voorkant

Stilte Flipover Handleiding

80 aandachtsoefeningen voor onder- en bovenbouw. Korte oefeningen voor elke dag. De oefening helpt kinderen om van buiten naar binnen te keren, rustig te worden en hun stille zelf te ontdekken. Iedere weekdag heeft zijn eigen soort oefening. Deze handleiding helpt de leerkracht snel te kiezen uit de oefeningen en leert hem ook wat het nut is van de oefening en waar je op kunt letten. De Stilte Flipover is ontwikkeld en uitgetest door identiteitsbegeleiders van Arkade in samenwerking met Adveniat.

www.stilteflipover.nl


€ 14.50

cover het begon met licht web

Het begon met licht (heruitgave 2018)

Bijbelverhalen voor groot en klein! Dit boek neemt je mee in de geschiedenis van de vriendschap tussen God en de mensen. Het is een groot avontuur met een visioen: een wereld vol licht en vrede. De versjes brengen de verhalen op een verrassende manier nog dichterbij. Geschikt voor voorlezen, zelf lezen en vooral samen lezen!

€ 24.50

In vuur en vlam 1276

Vormsel project In Vuur en Vlam, deelnemerspakket

Mét het nieuwe Onze Vader


Een eigentijds vormselproject met veel actie voor de jongeren en gebruiksgemak voor de begeleiders.

Parochies uit België opgelet! vanaf heden kunt u vormsel en eerste communieprojecten bij Halewijn bestellen. www.halewijn.info


€ 13.50

Omslag begeleidersboek_Pagina_1

In Vuur en Vlam, begeleidersboek

Alle benodigde informatie voor een optimale begeleiding. Inclusief uitgewerkte ouderavonden en suggesties voor de vormselliturgie.

Parochies uit België opgelet! U kunt deze boeken bij Halewijn bestellen www.halewijn.info


€ 20.00

Vormselkracht_HR

Vormselkracht! Werkboek met 10 bijeenkomsten rond het heilig vormsel

Vormselkracht is een gloednieuw vormselproject bij het catechesemateriaal Het Licht op ons pad. Het is bedoeld voor kinderen van 11-13 jaar. Het is ingebed in het leven van het kind en van de Kerk. Het telt acht bijeenkomsten vóór en twee na het vormsel, gezellig, ontspannen, met uitdaging en creativiteit. De kernvraag is 'Wil ik bij Jezus horen?'

Ook het bijbehorende Vormselkracht begeleidersboek is verschenen. Bestel het werk- en begeleidersboek (samen € 33,50 incl. verzendkosten) en kijk of dit nieuwe materiaal iets voor uw parochie is!


€ 13.50

Vormselkracht_HR

Vormselkracht begeleidersboek. -catechese voor het Heilig Vormsel-

Vormselkracht is een gloednieuw vormselproject bij het catechesemateriaal Het Licht op ons pad. Het is ingebed in het leven van het kind en van de Kerk. Het telt acht bijeenkomsten vóór en twee na het vormsel, gezellig, ontspannen, met uitdaging en creativiteit. De kernvraag is 'Wil ik bij Jezus horen?'

€ 20.00

Workbook cover lowres

Eerste Communie project Blijf dit doen, deelnemerspakket

Een fris en uitdagend communieproject met veel activiteit voor kinderen van 7-8 jaar. Bekijk de preview en ook de powerpointpresentatie in de omschrijving en via de tabbladen bij dit artikel om een indruk te krijgen van deze uitgave.

Met het nieuwe Onze Vader! Parochies uit België opgelet! vanaf heden kunt u vormsel en eerste communieprojecten bij Halewijn bestellen. www.halewijn.info Bedankt voor uw begrip.


€ 13.50

VK_Ik ben bij je_LR

Ik ben bij je | werkboek mét vriendenboekje, invulkaartjes en vierwijzer

Op weg naar je eerste heilige Communie leer je veel over Jezus, zijn woorden, zijn leven, zijn dood en verrijzenis. Je leert waarom je op Jezus kunt vertrouwen. 'Ik ben bij je', heeft hij ons beloofd. En je ontdekt waarom het fijn is om bij Hem te horen in de Communie. (10 bijeenkomsten: 8 voor en 2 na de eerste heilige Communie).

€ 13.50

VK_Ik ben bij je_LR

Ik ben bij je | begeleidersboek

Op weg naar je eerste heilige Communie leer je veel over Jezus, zijn woorden, zijn leven, zijn dood en verrijzenis. Je leert waarom je op Jezus kunt vertrouwen. 'Ik ben bij je', heeft hij ons beloofd. En je ontdekt waarom het fijn is om bij Hem te horen in de Communie. (10 bijeenkomsten: 8 voor en 2 na de eerste heilige Communie).

€ 20.00

Uitgenodigd voor het feest_2

Uitgenodigd voor het feest - Doopcatechese

Kinderen die niet als baby, maar op basisschoolleeftijd worden gedoopt, maken dit sacrament bewust mee. Hoe bereid je hen daarop voor? Dit vrolijke werkboek Uitgenodigd voor het feest van Thilo Esser, vertaald door Martha Hoffenkamp en Kees Bracco Gartner (bisdom Rotterdam), biedt uitgewerkte bijeenkomsten vol actie en informatie. De leiding kan het lesprogramma zelf samenstellen, aangepast aan de tijd van het jaar en de beschikbare tijd. Voor doopcatechese aan kinderen van ongeveer 6 - 10 jaar. Ook vol ideeën voor kindercatechese na de eerste communie.

€ 12.50

VK_Pluk het jaar_DEF_HR

Pluk het jaar, Kindergedichten voor alle seizoenen

Lichtvoetige teksten met diepgang. Of ze nu gaan over de seizoenen, emoties, relaties of geloofsfeesten, ze raken een spirituele snaar. Want een gedichtje over Pasen of Oudjaar, over groter groeien of bang zijn, over een vallend appeltje of een overleden opa - dringt veel beter tot een kind door dan een uitleg. Het reist met je mee, als luchtige bagage.* Ideaal cadeau voor de eerste communie, 8+ * 60 kindergedichten over de seizoenen, het kinderleven, feesten en emoties, het hele jaar rond.

Verschijnt dit voorjaar! reserveer nu!


€ 16.95