Vormsel

In vuur en vlam 1276

Vormsel project In Vuur en Vlam, deelnemerspakket

Mét het nieuwe Onze Vader


Een eigentijds vormselproject met veel actie voor de jongeren en gebruiksgemak voor de begeleiders.

Parochies uit België opgelet! vanaf heden kunt u vormsel en eerste communieprojecten bij Halewijn bestellen. www.halewijn.info


€ 13.50

Omslag begeleidersboek_Pagina_1

In Vuur en Vlam, begeleidersboek

Alle benodigde informatie voor een optimale begeleiding. Inclusief uitgewerkte ouderavonden en suggesties voor de vormselliturgie.

Parochies uit België opgelet! U kunt deze boeken bij Halewijn bestellen www.halewijn.info


€ 20.00

Vormselkracht_HR

Vormselkracht! Werkboek met 10 bijeenkomsten rond het heilig vormsel

Vormselkracht is een gloednieuw vormselproject bij het catechesemateriaal Het Licht op ons pad. Het is bedoeld voor kinderen van 11-13 jaar. Het is ingebed in het leven van het kind en van de Kerk. Het telt acht bijeenkomsten vóór en twee na het vormsel, gezellig, ontspannen, met uitdaging en creativiteit. De kernvraag is 'Wil ik bij Jezus horen?'

Ook het bijbehorende Vormselkracht begeleidersboek is verschenen. Bestel het werk- en begeleidersboek (samen € 33,50 incl. verzendkosten) en kijk of dit nieuwe materiaal iets voor uw parochie is!


€ 13.50

Vormselkracht_HR

Vormselkracht begeleidersboek. -catechese voor het Heilig Vormsel-

Vormselkracht is een gloednieuw vormselproject bij het catechesemateriaal Het Licht op ons pad. Het is ingebed in het leven van het kind en van de Kerk. Het telt acht bijeenkomsten vóór en twee na het vormsel, gezellig, ontspannen, met uitdaging en creativiteit. De kernvraag is 'Wil ik bij Jezus horen?'

€ 20.00

13220_Geloven OS lowres

Geloven, wat is dat eigenlijk?

Dit boek denkt mee over grote vragen van onderzoekende kinderen: over aarde en mens, over God, goed en kwaad. Het geeft open informatie vanuit een gelovige invalshoek. De onderwerpen: 1 Hoe is de wereld ontstaan? 2 Waarom bestaat de mens? 3 Wat is geloven? 4 Wie is God? 5 Waarom heeft niet iedereen hetzelfde geloof? 6 Waarom bidden we? 7 Bestaat de duivel? 8 Wat komt er na de dood? Met grappige en mooie illustraties.

€ 14.50

GN-T

Geloven Nu ... voor tieners

Zes bijbelverhalen worden met behulp van spel- en werkvormen voor jongeren van 10+ begrijpelijk, hanteerbaar en toegankelijk gemaakt.

€ 12.50

De vier evangelies

De vier evangelies - Willibrordvertaling (pakket van 10)

Dit boek is niet alleen bedoeld als leesboek, maar ook als gebedenboek. Als je aandachtig en gelovig geluisterd hebt naar het woord van God in de Bijbel, komt dit woord in je hart, word je geraakt en kom je tot antwoord: je begint te bidden, als antwoord op het woord dat God in de schriften het eerst tot jou gesproken heeft.

'Neem het evangelie. Draag het bij je en lees het elke dag: het is Jezus die met je spreekt' Franciscus. Alleen te bestellen binnen NL: geen verzendkosten!


€ 29.50