DSC_7128

Geloven Nu Start

Het starterspakket voor beginnende groepen: 4 uitgewerkte thema's, achtergrondinformatie over Geloven Nu en praktische tips.

€ 4.00

GN-T

Geloven Nu ... voor tieners

Zes bijbelverhalen worden met behulp van spel- en werkvormen voor jongeren van 10+ begrijpelijk, hanteerbaar en toegankelijk gemaakt.

€ 12.50

DSC_7125

Geloven Nu 6

Dit deel bevat materiaal over acht thema's voor acht bijeenkomsten rond het verbindende thema 'vrede'.

€ 12.50

geloven nu 10

Geloven Nu 10

Acht uitgewerkte opstarters voor geloofsgesprek. In dit deel:- Bijbelverhalen naast het Credo: bijbelverhalen gekozen bij de geloofsbelijdenis. Speciaal hoofdstuk over frère Roger van Taizé.

€ 15.00

Cover Geloven NU 11 2012 lowres

Geloven Nu 11

Dit jaar hebben de auteurs voor het thema ‘Verrassende wendingen’ gekozen met als onderwerpen: de Kaänitische vrouw, Amos, familie, Psalm 139, het proces tegen Jezus, de profeet Jeremia, de transfiguratie en de film over de zeven Franse monniken die in 1996 omkwamen in Algerije.

€ 15.00

VK_Geloven_NU_12lowres

Geloven Nu 12

'Essentiële verhalen': De bekende methode voor geloofsgesprek biedt opnieuw 8 uitgewerkte bijeenkomsten. De bijbelverhalen zijn gekozen uit een palet dat aan catechumenen wordt aangeraden om zich te oriënteren in Bijbel en geloof.

€ 15.00

Geloven NU 13

Geloven Nu 13

Het thema van dit deel is 'Geduld en ongeduld'. Geduld met jezelf, met anderen en met God. De Bijbelse passages zullen goede gesprekken op gang brengen. Een extra avond kan besteed worden aan Florence Nigthingale.

€ 15.00

LR Omslag Geloven Nu 14

Geloven Nu 14

Een uitdagende bundel met 8 uitgewerkte gespreksbijeenkomsten rondom de Bijbel. Geloofsgesprek over onderwerpen waar je op een verjaardag over praat: Geen leven door schuld, Religieus geweld, Zichtbare tekenen van geloof, Wetenschap tegenover geloof?, Afhankelijk van een ander, Vreugde, mag dat?, Contact met overledenen, Voorbeeldfiguur: Albert Schweitzer.

€ 15.00

Geloof onder woorden 4937

Geloof onder woorden

Wat houdt het christelijk geloof in? Voor ieder die zich serieus in de traditie wil verdiepen. Vanuit de bijbelse bronnen spreekt dit boek over God, Jezus Christus, man en vrouw, het geloof en de opdracht van christenen in de wereld van nu.

€ 24.50