ebooks

navolging

e-book De Navolging van Christus in jonge taal

Bestel hier het e-book Thomas a Kempis | De Navolging van Christus in jonge taal. Wereldwijd het meest gelezen boek van de christenheid na de Bijbel. Hertaald door Mink de Vries voor mensen die op zoek zijn naar wat echt en waar is.

DEF front cover jpg HighRes ebook

e-book Paus Franciscus -biografisch interviewboek-

Bestel hier het e-book Paus Franciscus - Leven en denken van Jorge Bergoglio. Ht biografische boek over de paus.

DEF cover PF Het eerste jaar randje

e-book Paus Franciscus, Het eerste jaar

"Het beste pausboek tot nu toe!" (Frank G. Bosman van katholiek.nl) is nu ook als e-book te bestellen. Monic Slingerland (journaliste dagblad Trouw) volgt de paus van maand tot maand in het eerste jaar van zijn pausschap. Er ontstaat een fascinerend beeld van de woorden en daden waarmee Paus Franciscus de wereld vanaf dag n verbaasde. Een kritische en verrassende samenvatting door rasschrijfster Monic Slingerland.

DGB omslag def e-book 2014

e-book De Geestelijke bruiloft

De geestelijke bruiloft van de middeleeuwse Vlaamse mysticus Jan van Ruusbroec in een hedendaagse Nederlandse vertaling. Die gheestelike brulocht zoals het werk in het Middelnederlands heet maakte Ruusbroec al tijdens zijn leven vermaard in heel Europa. Door de vriendschap met Geert Grote werd Ruusbroecs werk een van de inspiratiebronnen van de Moderne Devotie een beweging van innerlijke vroomheid die in heel Europa haar sporen naliet. In De geestelijke bruiloft ontvouwt Ruusbroec het geestelijk leven in drie opeenvolgende stadia: het werkende leven het innige leven en het Godschouwende leven. Deze drie stadia zijn eigenlijk drie gedaanten van een zich steeds verdiepende liefde tot God. Ruusbroec beschrijft de groei van het mystieke leven vanaf de bekering tot de hoogste toppen van de contemplatie.

Ook interessant:

De reis van je hoofd naar je hart OS 3D ■ Verhalen en teksten