print

Maart | Hilde Kieboom spreekt bij presentatie boek Vijfde Jaar Paus Franciscus

   

Komende dinsdag 13 maart is het vijf jaar geleden dat kardinaal Jorge Bergoglio tot paus werd gekozen.
Bij die gelegenheid presenteert uitgeverij Adveniat in het huis van Sant'Egidio te Amsterdam het boek ‘Paus Franciscus Het vijfde jaar. Z
alig de armen’, geschreven door Christian van der Heijden. Hij nam ook de vorige versies van dit jaarboek (2 t/m 4) voor zijn rekening.

Uitnodiging
De presentatie begint om 15.00 uur in de Mozes en Aäronkerk, Waterlooplein 207 Amsterdam, het huis van Sant'Egidio Nederland. Daarom zal Hilde Kieboom, voorzitster van Sant'Egidio in Vlaanderen, een inleiding verzorgen. Zij heeft ook bij het jaarboek een voorwoord geschreven. Dit boek staat in het teken van de armoede. Christian van der Heijden heeft alle gebeurtenissen en toespraken van paus Franciscus weer per maand geordend. Zo ontstaat een beeld van een jaar dat in het teken van de armen staat.  
Aanmelden: info@adveniat.nl

Boekspecificaties
Paus Franciscus Het vijfde jaar
Zalig de armen
ISBN 9789492093585

Auteur: Christian van der Heijden
Uitgeverij Adveniat
Paperback, 277 blz., € 19,95

  Verkrijgbaar bij iedere boekhandel
of via www.adveniat.nlOnze b
oeken kunt u aanschaffen via de webwinkel van Adveniat op www.adveniat.nl Kent u anderen die deze informatie willen ontvangen? stuurt u deze nieuwsbrief dan door! Kreeg u dit bericht doorgestuurd? U kunt zich hier aanmelden voor de volgende afleveringen! Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. © 2018, Adveniat.