print

WERKBOEK BIJ BESTSELLER JAMES MALLON

 

Na het succes van de bestseller van James Mallon over de missionaire kerk (6e druk, 5000 exemplaren) is er nu het vervolg van zijn hand.
Dat is het werkboek, een stapsgewijze handleiding voor het transformeren van je parochie. In dit werkboek dat 220 pagina's telt, worden handreikingen gedaan hoe je als kerk de cultuuromslag kunt maken: van een geloofsgemeenschap die op de winkel past naar een parochie die wil bloeien. James Mallon komt in dit werkboek met concrete voorstellen voor een visie en strategie, doet suggesties voor leiderschap, geeft aan hoe een priester mensen om zich heen kan verzamelen die hem ontlasten, maakt duidelijk wat je kunt doen om het weekend centraal te stellen en geeft handvatten voor een andere sacramentenvoorbereiding.
Dit werkboek is verplichte kost voor elke parochie in Nederland en Vlaanderen, vindt ook bisschop Gerard de Korte:‘Van harte hoop ik dat dit werkboek kan bijdragen aan gastvrije, hartelijke én heldere christelijke gemeenschappen waar mensen kunnen groeien in geloof en uiteindelijk gaan leven als leerlingen en vrienden van Jezus Christus.’


€ 25,-

verschijnt 24 maart, reserveer nu

 
Titel Als God renoveert werkboek
Subtitel Een stapsgewijze handleiding voor het transformeren van je parochie
ISBN 9789493161191
Formaat 20 x 27 cm
Auteur James Mallon
Vertaling uit Canada
Aantal pagina's 220
Soort uitgave Paperback geïllustreerd


Onze b
oeken kunt u aanschaffen via de webwinkel van Adveniat op www.adveniat.nl  © 2020, Adveniat.