print

NIEUW GEBEDENBOEK OM THUIS TE KUNNEN BIDDEN, VAN FEBRUARI TOT EIND MEI

100 stuks niet € 9,99,
maar € 3,- per stuk!

 

Van Maria Lichtmis tot Pinksteren, 160 pagina’s, beschikbaar vanaf 26 januari

NIEUW GEBEDENBOEK OM THUIS TE KUNNEN BIDDEN, VAN FEBRUARI TOT EIND MEI

Geachte besturen en dierbare broeders en zusters in het geloof,

Dit weekend hoorden we dat Nederland in elk geval tot de tweede week van februari op slot blijft. En het is niet ondenkbaar dat we daarna ook nog met veel beperkingen verder moeten. Dat geldt natuurlijk ook voor alle lokale kerken. En dat is een hard gelag voor al die pastorale teams, vrijwilligers, kerkgangers en andere betrokkenen bij de geloofsgemeenschappen in steden en dorpen. Want het valt niet mee om dat gevoel van samen kerk te bevestigen en te stimuleren, zeker niet met een kerkgang die slechts voor 30 mensen mogelijk is. Om iedereen toch een hart onder de riem te steken komen we eerder dan de bedoeling was met een vervolg op het gebedenboek Van Allerheiligen tot Kerstmis. Daarvan zijn er 25.000 exemplaren naar parochies en kloosters gegaan. Dat geeft aan hoe groot de behoefte en het verlangen zijn om te kunnen blijven bidden. Want meer dan ooit zijn we als christenen aangewezen op bidden in de huiselijke kring.

Het nieuwe gebedenboek gaat heten Van Maria Lichtmis tot Pinksteren en is al beschikbaar vanaf 26 januari. Met nog meer pagina’s, zo’n 160 in getal. Als een stimulans in de komende dagen van Kerkbalans of als een voorbereiding naar de Vastentijd toe. Maar ook met prachtige gebeden en teksten voor de Goede Week en de bijzondere dagen tussen Pasen en Pinksteren.  Want niemand heeft er enig idee van wanneer we weer met meer dan 30 mensen samen kunnen komen om het geloof te vieren. Daarom troost het bidden zo intens. Want In het bidden zijn we verbonden met elkaar en weten we ons ook gedragen door God. Daarom gaat het nieuwe gebedenboek maar liefst vier maanden mee, als een gids in onzekere tijden, als een handvat om huiskerk te kunnen zijn samen met al die andere huiskringen. Van begin februari tot eind mei: voor deelnemers aan Kerkbalans, voor de vrijwilligers die toch weer op pad gaan, voor kerkgangers die elkaar bijna nooit meer zien, voor allen die de kerk een warm hart toedragen.

Bestellen kan vanaf vandaag. Een gebedenboek kost € 9,99. Maar bij een bestelling van 100 exemplaren is de prijs slechts € 3 ,- per stuk. En dat voor een boek van 160 pagina’s. Ik dank u bij voorbaat voor het vertrouwen,

 

Leo Fijen, samensteller van gebedenboek Van Maria Lichtmis tot Pinksteren
Baarn, 11 januari 2021 


Onze b
oeken kunt u aanschaffen via de webwinkel van Adveniat op www.adveniat.nl  © 2021, Adveniat.