Geloven thuis

Hoe laat je je kind kennismaken met een liefdevolle God? Je bent ermee bezig door het voorlezen van verhalen, door gesprekjes over gevoelens, over de natuur, mens en dier, leven en dood. Door samen te lachen, elkaar te troosten, te bidden. Door samen feest te vieren, te gedenken. Als je erbij stilstaat, gebeurt geloofsopvoeding moeiteloos, met een beetje aandacht. Om ouders hierbij een steuntje in de rug te geven zijn er de Adveniat boeken en spellen. Er hoort ook een website bij die Geloven Thuis nog actueler maakt: elke vier a zes weken nieuwe ideeën!

Cover-Test

Pluk het jaar! Kindergedichten voor alle seizoenen

Het leven zit vol wonderen. Soms wil je daar samen bij stilstaan. In dit boek vind je gedichten bij allerlei momenten in het kinderleven. Ze gaan over de natuur en de seizoenen, over gevoelens en feesten, over God en de mensen. Ze komen tot leven als je ze leest. Een fijn communiecadeau, ook handig voor de ouder of leerkracht die een leuke tekst zoekt bij een thema.

€ 17.50

Kijktafelboek voorkant

Kijktafelboek

Een creatieve manier om een gevoel of gedachte uit te beelden. Maak je inspiratie zichtbaar! Een kijktafel is een verhaal op schaal, een mooie opstelling vol betekenis. Door middel van kleur, tekst en symboliek laat de kijktafel zien wat jij belangrijk vindt. Een waxinelichtje brengt het verhaal tot leven. Extra: 4 dubbelzijdige tekst-onderzetters om een kaarsje op te zetten!

€ 14.95

nieuwe versie Beginnen maar 3d

Geloofskoffer Beginnen maar! 1- 5 jaar

Een rode koffer vol teksten, liedjes, spelletjes en decoraties voor kinderen van 1-5 jaar. Het helpt ouders geloof zichtbaar te maken in het gezin door te werken met symbolen, (bijbel)verhalen te vertellen en aandacht te besteden aan gesprek en gebed. De kinderbijbel bevat dialoogjes en versjes die de verhalen dichterbij het kind brengen. Geloven is spelen voor Gods aangezicht, en dat doet je kind vanzelf al. Ga daarom samen de weg van vertrouwen en verwondering. Word vrienden met Jezus. In het rode koffertje zit alle bagage die je op die weg nodig hebt.

€ 14.95

cover het begon met licht web

Het begon met licht

Bijbelverhalen voor groot en klein! Dit boek neemt je mee in de geschiedenis van de vriendschap tussen God en de mensen. Het is een groot avontuur met een visioen: een wereld vol licht en vrede. De versjes brengen de verhalen op een verrassende manier nog dichterbij. Geschikt voor voorlezen, zelf lezen en vooral samen lezen!

€ 25.20

Ik vier de mis mee - cover

Ik vier de mis mee

Een zelf-leesboekje voor kinderen van 6-9 jaar, waarin de grote momenten van de eucharistieviering stap voor stap worden uitgelegd. Met illustraties waarin iedereen zich kan herkennen. Zo vier je de mis mee!

€ 9.95

Gedoopt! 2017 cover

Gedoopt! - Doopalbum

Een lief en mooi katholiek doopalbum met invulmogelijkheden en handige weetjes over het geloof en de doop en het mooiste invul-album voor fotos, kaarten en teksten. Met gebedjes en waardevolle woorden.

€ 15.95