Geloven thuis

Hoe laat je je kind kennismaken met een liefdevolle God? Je bent ermee bezig door het voorlezen van verhalen, door gesprekjes over gevoelens, over de natuur, mens en dier, leven en dood. Door samen te lachen, elkaar te troosten, te bidden. Door samen feest te vieren, te gedenken. Als je erbij stilstaat, gebeurt geloofsopvoeding moeiteloos, met een beetje aandacht. Om ouders hierbij een steuntje in de rug te geven zijn er de Adveniat boeken en spellen. Er hoort ook een website bij die Geloven Thuis nog actueler maakt: elke vier a zes weken nieuwe ideeën!

Cover-Test

Pluk het jaar! Kindergedichten voor alle seizoenen

Het leven zit vol wonderen. Soms wil je daar samen bij stilstaan. In dit gloednieuwe boek van Marjet de Jong vind je gedichten bij allerlei momenten in het kinderleven. Ze gaan over de natuur en de seizoenen, over gevoelens en feesten, over God en de mensen. Ze komen tot leven als je ze leest. Een fijn communiecadeau, ook handig voor de ouder of leerkracht die een leuke tekst zoekt bij een thema.

Verschijnt begin april. /span>


€ 16.95

Kijktafelboek voorkant

Kijktafelboek

Een creatieve manier om een gevoel of gedachte uit te beelden.


Maak je inspiratie zichtbaar! Een kijktafel is een ‘verhaal op schaal’, een mooie opstelling vol betekenis. Door middel van kleur, tekst en symboliek laat de kijktafel zien wat jij belangrijk vindt. Een waxinelichtje brengt het verhaal tot leven.

Extra: 4 dubbelzijdige tekst-onderzetters om een kaarsje op te zetten!€ 14.95

De gezichten van god

De gezichten van God

God is licht, God is een stroom, God is een burcht, God is stilte. Overal om je heen kun je God ontdekken, omdat hij de schepper is van alles. Met dit boek kun je samen met een kind mijmeren over het geheim van het leven. Welke beelden spreken, je aan? Hoe zie jij God? Elke pagina is een uitnodiging om inspiratie op te doen. Met prachtige illustraties van Barbara Nascimbeni. Een fijn cadeau bij doop of communie, verjaardag of feest.

€ 14.90

Franciscus_van Assisi

Franciscus van Assisi

Waarom koos Paus Franciscus voor deze naam? Franciscus (1181-1226) is de beschermheilige van de dieren. Hij is vooral bekend om zijn liefdevolle blik en zorgzame daden ten opzichte van alle wezens die zijn wereld delen. Dit prentenboek vertelt kinderen over het leven van Franciscus. In maar liefst achttien verhalen komen vele facetten van zijn leven in beeld.

€ 13.50

Ik vier de mis mee - cover

Ik vier de mis mee

Een zelf-leesboekje voor kinderen van 6-9 jaar, waarin de grote momenten van de eucharistieviering stap voor stap worden uitgelegd. Met illustraties waarin iedereen zich kan herkennen. Zo vier je de mis mee!

Met de nieuwe vertaling van het Onze Vader!


€ 8.90

Gedoopt! 2017 cover

Gedoopt! - Doopalbum

Een lief en mooi katholiek doopalbum met invulmogelijkheden en handige weetjes over het geloof en de doop en het mooiste invul-album voor foto’s, kaarten en teksten. Met gebedjes en waardevolle woorden.

€ 14.95

schitterende bijbelverhalen cover

Schitterende bijbelverhalen

Lees gezellig voor terwijl je kind meekijkt naar de prachtige tekeningen die tot in detail zijn uitgewerkt. Een kinderbijbel met de mooiste verhalen uit Oude en Nieuwe Testament. Samen met de ontroerende en soms spannende prenten zullen ze jou en je kind geen moment vervelen. Achter in het boek staan voorleesadviezen. Iets oudere kinderen lezen hem zelf! In samenwerking met geloventhuis.nl (pagina 107 ontbreekt. Klik door op de titel om de ontbrekende pagina te downloaden.)

€ 14.50

Kom en zing paperback

Kom en Zing! tekstuitgave

De mooiste geloofsliederen voor kinderen! Nu heb je alles bij de hand: liederen voor ochtend en avond, geloofsthema's, bijbelverhalen en feestelijke tijden. Bekende, mindere bekende en nieuwe liederen. Kortingen vanaf 10 exemplaren!

€ 12.50

IMG_3378

Kom en Zing! Muziekuitgave

De mooiste geloofsliederen voor kinderen! Nu heb je alles bij de hand: liederen voor ochtend en avond, geloofsthema's, bijbelverhalen en feestelijke tijden. Bekende, mindere bekende en nieuwe liederen. Ieder kind een boek. Uitgekozen op muzikale, tekstuele en pedagogische kwaliteit. I.s.m. Kerkelijke Stichting St.-Gregorius van het Bisdom Haarlem. Kortingen vanaf 10 exemplaren! Tevens verkrijgbaar als teksteditie.

€ 19.50