Vormsel project In Vuur en Vlam, deelnemerspakket

Een eigentijds vormselproject met veel actie voor de jongeren en gebruiksgemak voor de begeleiders.

Parochies uit Belgi opgelet! vanaf heden kunt u vormsel en eerste communieprojecten bij Halewijn bestellen. www.halewijn.info


€ 14.95

Een eigentijds vormselproject met veel actie voor de jongeren en gebruiksgemak voor de begeleiders. De vormgeving is spetterend en het materiaal zit vol verrassingen. In zes bijeenkomsten en twee vervolgbijeenkomsten wordt de vormeling voorbereid op het zelf kiezen voor Jezus en zijn missie. De bijeenkomsten hebben krachtige thema's, zoals 'De Helper', 'Contact', 'Missie', 'Vuur', 'Ik geloof' en 'Uitdragen'.

Het project bestaat uit een fullcolour werkboek met invulkaarten, fotohoesjes en bewaartasjes. Daarnaast is er een aparte invulkalender en zijn er 6 bewaarkaarten met katholieke basics: de zeven sacramenten, het Onze Vader, de tien geboden, de heilige Geest, de Geloofsbelijdenis en de zeven werken van barmhartigheid.

Het project 'In Vuur en Vlam' werd ontwikkeld door het bisdom Rotterdam en uitgegeven met steun van het bisdom Roermond. Aanbevolen door het Officium Catecheticum van het Rooms Katholiek Kerkgenootschap in Nederland.

Bijbehorend begeleidersboek

€ 20,- Bestel

TitelIn Vuur en Vlam, deelnemerspakket
SubtitelMissionair vormselproject
ISBN978 906173 1276
Formaat22.5 x 26
AuteurLiesbeth Stalmeier
Aantal pagina's48
UitgeverAdveniat
Soort uitgavefull colour spiraalband, invulkalender en kaarten

In deze link staat een powerpointpresenatie om ouders / pastoraal team uitleg te geven over het project.

 

Omslag begeleidersboek_Pagina_1

In Vuur en Vlam, begeleidersboek

Alle benodigde informatie voor een optimale begeleiding. Inclusief uitgewerkte ouderavonden en suggesties voor de vormselliturgie.

Parochies uit Belgi opgelet! U kunt deze boeken bij Halewijn bestellen www.halewijn.info


€ 20.95

Vormselkracht_HR

Vormselkracht! Werkboek met 10 bijeenkomsten rond het heilig vormsel

Vormselkracht is een vormselproject bij het catechesemateriaal Het Licht op ons pad. Het is bedoeld voor kinderen van 11-13 jaar. Het is ingebed in het leven van het kind en van de Kerk. Het telt acht bijeenkomsten vr en twee na het vormsel, gezellig, ontspannen, met uitdaging en creativiteit. De kernvraag is 'Wil ik bij Jezus horen?'

€ 14.95

Workbook cover lowres

Eerste Communie project Blijf dit doen, deelnemerspakket

Een fris en uitdagend communieproject met veel activiteit voor kinderen van 7-8 jaar. Bekijk de preview en ook de powerpointpresentatie in de omschrijving en via de tabbladen bij dit artikel om een indruk te krijgen van deze uitgave.

Met het nieuwe Onze Vader! Parochies uit Belgi opgelet! vanaf heden kunt u vormsel en eerste communieprojecten bij Halewijn bestellen. www.halewijn.info Bedankt voor uw begrip.


€ 14.95