In Vuur en Vlam, begeleidersboek

Alle benodigde informatie voor een optimale begeleiding. Inclusief uitgewerkte ouderavonden en suggesties voor de vormselliturgie.

Parochies uit België opgelet! U kunt deze boeken bij Halewijn bestellen www.halewijn.info


€ 20.95

'In Vuur en Vlam' is een gloednieuw vormselproject dat tieners voorbereidt op het sacrament van het vormsel. Een eigentijds project vol actie, gericht op het zelf kiezen voor Jezus en zijn missie. 

In dit begeleidersboek staat alle benodigde informatie voor een goed verloop van de bijeenkomsten en voor het werken met het materiaal. Behalve achtergronden en suggesties voor de zes bijeenkomsten, bevat het boek ook twee uitgewerkte ouderavonden en twee na-vormsel-bijeenkomsten. Suggesties voor de vormselviering maken het project compleet.

Het project 'In Vuur en Vlam' werd ontwikkeld door het bisdom Rotterdam en uitgegeven met steun van het bisdom Roermond. Aanbevolen door het Officium Catecheticum van het Rooms Katholiek Kerkgenootschap in Nederland.

  Bestel Deelnemerspakket € 13,50

TitelIn Vuur en Vlam, begeleidersboek
SubtitelMissionair vormselproject
ISBN978 906173 1283
Formaat18.5 x 23
AuteurLiesbeth Stalmeier
Aantal pagina's112
UitgeverKBS Uitgeverij
Soort uitgavepaperback

In deze link staat een powerpointpresenatie om ouders / pastoraal team uitleg te geven over het project.

In vuur en vlam 1276

Vormsel project In Vuur en Vlam, deelnemerspakket

Een eigentijds vormselproject met veel actie voor de jongeren en gebruiksgemak voor de begeleiders.

Parochies uit België opgelet! vanaf heden kunt u vormsel en eerste communieprojecten bij Halewijn bestellen. www.halewijn.info


€ 14.95