Vertrouwen groeit in stilte - Taizé

Mediteren met de Bijbel is binnentreden in een verhaal van liefde en vertrouwen. Overwegingen, gebed en zang.

€ 15.50

Bijbelse Meditaties
Reflectie / Gebed / Zang

Taizé is bekend om de manier waarop de broeders de Bijbel openen, op een frisse en duidelijke manier. In dit boek vind je zestig bijbelse meditaties, geschreven door de broeders van de Taizé-gemeenschap. Ze volgen een route van persoonlijke groei langs levensthema's als vergeving, innerlijke genezing, hoop, inzicht en liefde.

Gods liefde is oneindig en onvoorwaardelijk, maar vertrouwen op zijn liefde is vaak moeilijk. Daarin moet je groeien. Angsten zullen worden overwonnen, geloof zal worden gevoed. De meditaties in dit boek vormen zaadjes van vertrouwen met het potentieel van een rijke groei aan ieder die ze leest en erover nadenkt.

Elk bijbelfragment in dit boek gaat vergezeld van een gebed, geschreven door de stichter van de gemeenschap, broeder Roger Schütz. Een Taizé-lied, compleet met muziek, geeft een extra dimensie aan de meditaties.

  • Zestig afgeronde meditaties
  • Elke meditatie (2 blz.) bestaat uit een bijbelfragment, een overdenking, een lied, een gebed van Frère Roger
  • Ideaal voor de voorbereiding van viering of opening van een bijeenkomst
TitelVertrouwen groeit in stilte
SubtitelBijbelse meditaties
ISBN9789491042027
Formaat14,5 x 21 cm
AuteurTaizé
RedactieLies Goossens, Jos van den Hoek
Vertaling uitEn ton amour je me confie
Aantal pagina's144 blz.
UitgeverAdveniat Geloofseducatie B.V.
Uitgave/Druk1e
Soort uitgavePaperback
Lourdes-front

Lourdes, het ware verhaal van de verschijningen

Een klassieker opnieuw vertaald, met historische foto's en een plattegrond van Lourdes toen. Wat gebeurde er precies met Bernadette tussen 11 februari en 16 juli 1858?

€ 14.50

def cover Paus Franciscus 6 mei

Paus Franciscus

In dit interviewboek vertelt Paus Franciscus, Jorge Bergoglio, openhartig over zijn jeugd, zijn leven als jezuďet en later kardinaal-aartsbisschop. Hij geeft zijn visie op actuele kerkelijke en sociale toestanden, maar geeft ook vrijuit antwoord op vragen naar zijn geloof, hobby's en dagelijks leven. Met foto's. Een persoonlijke kennismaking met de Argentijnse paus die mensen verbaast en enthousiasmeert.

€ 19.50