Geloven Nu 12

'Essentiële verhalen': De bekende methode voor geloofsgesprek biedt opnieuw 8 uitgewerkte bijeenkomsten. De bijbelverhalen zijn gekozen uit een palet dat aan catechumenen wordt aangeraden om zich te oriënteren in Bijbel en geloof.

€ 15.50

Essentiële verhalen

De bekende methode voor geloofsgesprek biedt opnieuw 8 uitgewerkte bijeenkomsten. De bijbelverhalen zijn gekozen uit een palet dat aan catechumenen wordt aangeraden om zicht te oriënteren in Bijbel en geloof.


De verhalen zijn:
1- Twee mensen in een tuin,
2- Mozes en het water uit de rots,
3- Niet van brood alleen,
4- Het visioen van Ezechiël,
5- David aangewezen als koning,
6- Genezing van een blinde,
7- Paulus' bekering op weg naar Damascus
8- (als eigentijds voorbeeldfiguur) Dorothy Day, de radicaal gelovige Amerikaanse die aan het begin stond van the Catholic Worker beweging.

TitelGeloven Nu 12
SubtitelEssentiële verhalen
ISBN9789491042850
Formaat21 x 21 cm
AuteurM. Baijens e.a.
Aantal pagina's64
UitgeverAdveniat Geloofseducatie
Soort uitgavegeïllustreerd en gebrocheerd
Inhoudsopgave1- Twee mensen in een tuin. Adam en Eva 2- Morren tegen God. Mozes en het water uit de rots 3- Paulus' bekering op weg naar Damascus 4- Niet van brood alleen. De geboden als richtsnoer. 5- Zien met het hart. David aangewezen als koning, 6- Ezechiël: God is mijn sterkte. Het visioen van de dorre beenderen 7- Aan het licht komen. Jezus geneest een blinde, 8- Dorothy Day, geloofsactiviste die aan het begin stond van the Catholic Worker beweging.
DSC_7128

Geloven Nu Start

Het starterspakket voor beginnende groepen: 4 uitgewerkte thema's, achtergrondinformatie over Geloven Nu en praktische tips.

€ 4.00

DSC_7125

Geloven Nu 6

Dit deel bevat materiaal over acht thema's voor acht bijeenkomsten rond het verbindende thema 'vrede'.

€ 15.50

geloven nu 10

Geloven Nu 10

Acht uitgewerkte opstarters voor geloofsgesprek. In dit deel:- Bijbelverhalen naast het Credo: bijbelverhalen gekozen bij de geloofsbelijdenis. Speciaal hoofdstuk over frère Roger van Taizé.

€ 15.50

Cover Geloven NU 11 2012 lowres

Geloven Nu 11

Dit jaar hebben de auteurs voor het thema ‘Verrassende wendingen’ gekozen met als onderwerpen: de Kaänitische vrouw, Amos, familie, Psalm 139, het proces tegen Jezus, de profeet Jeremia, de transfiguratie en de film over de zeven Franse monniken die in 1996 omkwamen in Algerije.

€ 15.50