Kijktafelboek

Een creatieve manier om een gevoel of gedachte uit te beelden.


Maak je inspiratie zichtbaar! Een kijktafel is een verhaal op schaal, een mooie opstelling vol betekenis. Door middel van kleur, tekst en symboliek laat de kijktafel zien wat jij belangrijk vindt. Een waxinelichtje brengt het verhaal tot leven.

Extra: 4 dubbelzijdige tekst-onderzetters om een kaarsje op te zetten!LET OP! MOMENTEEL LANGERE LEVERTIJD OP DIT ARTIKEL.


€ 14.95

Een kijktafel is een ‘verhaal op schaal’, een mooie opstelling vol betekenis. Door middel van kleur, tekst en symboliek laat de kijktafel zien wat jij belangrijk vindt. Een waxinelichtje brengt het verhaal tot leven. Dit unieke kijktafelboek biedt alle informatie, prachtige voorbeelden en foto’s. Zo maak je in je woonkamer iets zichtbaar van • natuur en seizoen • wat jou inspireert en waar je in gelooft  • aan wie je wilt (terug)denken • wat je wilt vieren! Het boek gaat met kijktafels het jaar rond. Het geeft praktische informatie over christelijke tijden en feesten. Maar ook vrolijke kijktafel-ideeën bij thema’s als vrede, dierendag, Sinterklaas, Moederdag en eendjes voeren ...   

EXTRA! 4 uitneembare dubbelzijdige onderzetters om een waxinelichtje op te zetten. Met 8 kleuren en teksten naar keuze. Zo kun je direct beginnen.
    

 

 <-- Bekijk hier alvast een stukje uit het boek

 

 

 

 

 

 

TitelKijktafelboek
SubtitelMaak je inspiratie zichtbaar
ISBN9789492093004
Formaat22 x 24 cm
AuteurKeller-Hoonhout, E.
Aantal pagina's140
UitgeverAdveniat i.s.m. CPS Nijmegen
Soort uitgaveGebonden, fullcolour gellustreerd met 4 uitneembare tekst-onderzetters

Katholiek theologe Ellie Keller-Hoonhout heeft in de afgelopen tien jaar de kijktafel ontwikkeld als vorm van (geloofs)communicatie. Zij doet dit met enthousiasme voor de website Geloven thuis. Daarbij laat ze zich inspireren door de seizoenen, geloofsfeesten en thema’s. Haar creatieve voorbeeld vindt in heel Nederland en Vlaanderen navolging in gezin, school en kerk. In dit boek leer je aan de hand van stap-voor-stap voorbeelden en duidelijke uitleg hoe je kijktafels bedenkt en maakt.

Kerk & Leven 14 januari 2015: 'Bijbelse kijktafels dankbaar hulpmiddel om geloof ter sprake te brengen'

NBD biblion 25 februari 2015: 'Mooie lay-out in twee of drie kolommen met veel kleurenfoto's. Bruikbaar in geloofsgemeenschappen, godsdienstonderwijs, antroposofie en meer. '