Feestalbum van mijn eerste communie

Een vrolijk album dat veel ruimte biedt om foto's in te plakken, namen bij te schrijven en herinneringen vast te houden. Voor kinderen is de eerste communie een belangrijk moment een een groots feest. Een dag met herinneringen die je wilt onthouden en bewaren. Voor al deze kinderen is dit 'Feestalbum van mijn eerste communie' een geweldig cadeau.

€ 14.90

'Ik antwoordde: "Amen." Dat betekent: ja, met heel mijn hart.' Voor kinderen is de eerste communie een belangrijk moment een een groots feest. Een dag met herinneringen die je wilt onthouden en bewaren. Voor al deze kinderen is dit 'Feestalbum van mijn eerste communie' een geweldig cadeau.

Een vrolijk en eigentijds boek dat veel ruimte biedt om foto's in te plakken, namen bij te schrijven en herinneringen vast te houden. Het boek is kleurig geïllustreerd en uitgevoerd met een linnen rugband. De tekst bevat een beschrijving van de sacramenten en van de kerkelijke feestdagen.

Illustraties: Muriel Kerba

 

TitelFeestalbum
Subtitelvan mijn eerste communie
ISBN978 90 6173 7209
Formaat26 x 21 cm
Aantal pagina's44
UitgeverKBS
Soort uitgaveGebonden met linnen rug
Gedoopt! 2017 cover

Gedoopt! - Doopalbum

Een lief en mooi katholiek doopalbum met invulmogelijkheden en handige weetjes over het geloof en de doop en het mooiste invul-album voor foto’s, kaarten en teksten. Met gebedjes en waardevolle woorden.

€ 14.95