Onze Vader

Een fraai inspiratieboekje bij de invoering van de nieuwe vertaling van het Onze Vader. Kom meer te weten over de vertaling, het ontstaan, de betekenis van het Onze Vader. En hoe het beleefd wordt. Met columns van prominente katholieken.

€ 5.95

Bij de invoering van de nieuwe vertaling van het Onze Vader gebed.
Een inspirerend en informatief boekje over het ontstaan, de vertaling, de betekenis en de beleving, beeld en columns van prominente katholieken zoals Erik Borgman, Marcel Poorthuis en Herman Finkers.

Adveniat inspiratieboekjes zijn bedoeld voor mensen die hun ziel willen voeden. Elk boekje heeft een thema. Het helpt je tot rust te komen en te mediteren. Verzamel ze allemaal! (Jaar van de barmhartigheid, De Schepping, Heilige moeder Teresa)

Een inkijkje:

TitelOnze Vader
ISBN9789492093301
AuteurAdveniat
RedactieKalien Blonden
UitgeverAdveniat
Soort uitgavegebrocheerd, full colour
VK_Moeder_Teresa_2016_HR

Heilige moeder Teresa

Moeder Teresa die haar leven wijdde aan de armen in Calcutta werd op 4 september heilig verklaard. Levensbeschrijving en keuze uit haar gebeden. Haar zelfopoffering is spreekwoordelijk en inspireert ook niet-gelovigen.

€ 6.50

Avinoe OS HR voorplat

Avinoe, Onze Vader

Marcel Poorthuis biedt verrassende informatie over de rijke inhoud van het Onze Vader, het gebed van Jezus. Het Onze Vader was geen totaal nieuwe creatie in zijn tijd, het ontstond in de joodse gebedstraditie en draagt een joods mensbeeld en Godsbeeld. Deze boeiende geschiedenis wordt uiteengezet in het boekje 'Avinoe'. Het is de overtuiging van de auteurs dat meer kennis van het jodendom christenen kan helpen om hun christen-zijn levensechter te beleven. Uitgave in samenwerking met de stichting PaRDeS.

€ 15.95