De gezichten van God

God is licht, God is een stroom, God is een burcht, God is stilte. Overal om je heen kun je God ontdekken, omdat hij de schepper is van alles. Met dit boek kun je samen met een kind mijmeren over het geheim van het leven. Welke beelden spreken, je aan? Hoe zie jij God? Elke pagina is een uitnodiging om inspiratie op te doen. Met prachtige illustraties van Barbara Nascimbeni. Een fijn cadeau bij doop of communie, verjaardag of feest.

€ 14.90

God is licht, God is een stroom, God is een burcht, God is stilte. Overal om je heen kun je God ontdekken, omdat hij de schepper is van alles. Een boek om te mijmeren over het geheim achter alle dingen. Met prachtige illustraties van Barbara Nascimbeni.

TitelDe gezichten van God
ISBN9789085433385
Formaat21 x 21 cm
AuteurMarie-Hélène Delval
Vertaling doorMarc Schaeffer
Vertaling uitFrans, uitgever: Bayard Jeunesse
Aantal pagina's88
UitgeverJongbloed | Adveniat
Soort uitgavegebonden, fullcolour binnenwerk
13220_Geloven OS lowres

Geloven, wat is dat eigenlijk?

Dit boek denkt mee over grote vragen van onderzoekende kinderen: over aarde en mens, over God, goed en kwaad. Het geeft open informatie vanuit een gelovige invalshoek. De onderwerpen: 1 Hoe is de wereld ontstaan? 2 Waarom bestaat de mens? 3 Wat is geloven? 4 Wie is God? 5 Waarom heeft niet iedereen hetzelfde geloof? 6 Waarom bidden we? 7 Bestaat de duivel? 8 Wat komt er na de dood? Met grappige en mooie illustraties.

€ 14.50

Ik vier de mis mee - cover

Ik vier de mis mee

Een zelf-leesboekje voor kinderen van 6-9 jaar, waarin de grote momenten van de eucharistieviering stap voor stap worden uitgelegd. Met illustraties waarin iedereen zich kan herkennen. Zo vier je de mis mee!

Met de nieuwe vertaling van het Onze Vader!


€ 8.90