Ik ben bij je | werkboek mt vriendenboekje, invulkaartjes en vierwijzer

Op weg naar je eerste heilige Communie leer je veel over Jezus, zijn woorden, zijn leven, zijn dood en verrijzenis. Je leert waarom je op Jezus kunt vertrouwen. 'Ik ben bij je', heeft hij ons beloofd. En je ontdekt waarom het fijn is om bij Hem te horen in de Communie. (10 bijeenkomsten: 8 voor en 2 na de eerste heilige Communie).

€ 14.95

Op weg naar je eerste heilige Communie leer je veel over Jezus, zijn woorden, zijn leven, zijn dood en verrijzenis. Je kleert waarom je op Jezus kunt vertrouwen. 'Ik ben bij je', heeft hij ons beloofd. En je ontdekt waarom het fijn is om bij Hem te horen in de Communie. (10 bijeenkomsten: 8 voor en 2 na de eerste heilige Communie).

TitelIk ben bij je | werkboek
Subtitelmt vriendenboekje, invulkaartjes en vierwijzer
ISBN9789492093455
AuteurSusan Baltussen e.a.
RedactieJohn Marx
Aantal pagina's128
UitgeverAdveniat
Soort uitgavepaperback met verborgen ringspiraal, full colour gellustreerd
Workbook cover lowres

Eerste Communie project Blijf dit doen, deelnemerspakket

Een fris en uitdagend communieproject met veel activiteit voor kinderen van 7-8 jaar. Bekijk de preview en ook de powerpointpresentatie in de omschrijving en via de tabbladen bij dit artikel om een indruk te krijgen van deze uitgave.

Met het nieuwe Onze Vader! Parochies uit Belgi opgelet! vanaf heden kunt u vormsel en eerste communieprojecten bij Halewijn bestellen. www.halewijn.info Bedankt voor uw begrip.


€ 14.95

Workbook cover lowres

Blijf dit doen, begeleidersboek

Eerste communieproject van catechete Liesbeth Stalmeier in opdracht van het bisdom Rotterdam. Een handleiding voor begeleiders van het Eerste communieproject 'Blijf dit doen'.

Parochies uit Belgi opgelet! U kunt uw boeken bij www.halewijn.info bestellen.


€ 20.95

Vormselkracht_HR

Vormselkracht! Werkboek met 10 bijeenkomsten rond het heilig vormsel

Vormselkracht is een vormselproject bij het catechesemateriaal Het Licht op ons pad. Het is bedoeld voor kinderen van 11-13 jaar. Het is ingebed in het leven van het kind en van de Kerk. Het telt acht bijeenkomsten vr en twee na het vormsel, gezellig, ontspannen, met uitdaging en creativiteit. De kernvraag is 'Wil ik bij Jezus horen?'

€ 14.95

Vormselkracht_HR

Vormselkracht begeleidersboek. -catechese voor het Heilig Vormsel-

Vormselkracht is een gloednieuw vormselproject bij het catechesemateriaal Het Licht op ons pad. Het is ingebed in het leven van het kind en van de Kerk. Het telt acht bijeenkomsten vr en twee na het vormsel, gezellig, ontspannen, met uitdaging en creativiteit. De kernvraag is 'Wil ik bij Jezus horen?'

€ 20.95