Kloostermensen

Het religieus leven gaat een nieuwe lente tegemoet, met kleine aantallen en met een nieuw zelfbewustzijn. Wat is er aan de hand? Leo Fijen luistert naar de verhalen, hun idealen, hun dilemma's en hun spirituele zoektocht. Benedictijn en hoogleraar Thomas Quartier reflecteert.

Verschijnt in juni: reserveer nu!


€ 18.95

Het religieus leven gaat een nieuwe lente tegemoet, met kleine aantallen en met een nieuw zelfbewustzijn. Wat is er aan de hand? Leo Fijen luistert naar de verhalen, hun idealen, hun dilemma's en hun spirituele zoektocht. Benedictijn en hoogleraar Thomas Quartier reflecteert. Verschijnt in juni: reserveer nu!

TitelKloostermensen
SubtitelInterviews met de generatie van nu
ISBN9789492093400
AuteurLeo Fijen & Thomas Quartier
Aantal pagina'sca. 200 blz.
UitgeverAdveniat
Soort uitgavePaperback
ELLL-front

Een leven lang liefde

De spiritualiteit van Frère Roger. Citaten en een Overzicht van zijn leven tot zijn tragische dood in 2005. Met kleurenfoto's uit Taizé op elke spread.

€ 4.50

O_Ongewone wegen 6061_LR

Lucette Verboven - Ongewone wegen

Gesprekken met mensen die vanuit de dominicaanse spiritualiteit leven, als kloosterling of in de wereld. Lucette Verboven interviewt in dit boek o.a. Timothy Radcliffe, Maria Hanna, Henri Burin de Roziers, Margaret Ormond, Godfrey Nzamujo, Emilio Platti, Kim en Joong over hoe je de Dominicaanse spiritualiteit leeft.

Laatste exemplaren: Ontvang nu korting en betaal slechts € 9,- voor dit boek


€ 22.50