Rooms-Katholiek in deze tijd

Thuis bij God, gastvrij voor anderen. Wat inspireert je? Hoe is het om rooms-katholiek te zijn? Welke feesten en gebruiken kleuren ons leven?, Wat betekent geloof voor de samenleving? Een boekje met als ondertoon: het is fijn om katholiek te zijn. Voor kerkgangers en nieuwkomers in het kader van de

landelijke 'Kerkproeverij' op 9-10 september.


Verschijnt in juli: bestel er alvast 100 of meer, dan zijn ze slechts € 1,30 per stuk!


€ 5.95

Thuis bij God, gastvrij voor anderen. Wat inspireert je? Hoe is het om rooms-katholiek te zijn? Welke feesten en gebruiken kleuren ons leven?, Wat betekent geloof voor de samenleving? Een boekje met als ondertoon: het is fijn om katholiek te zijn. Voor kerkgangers en nieuwkomers in het kader van de landelijke 'Kerkproeverij' op 9-10 september.

TitelRooms-Katholiek in deze tijd
SubtitelThuis bij God, gastvrij voor anderen.
ISBN9789492093516
RedactieAdveniat
Aantal pagina'sca. 44
UitgeverAdveniat
Soort uitgavebrochure
Maria_HR

Maria

Gedachten, gedichten en verhalen van mensen over hun Maria. Maria, de moeder van Jezus, is ook vandaag de dag nog een heilig voorbeeld en een toeverlaat voor velen. Wat hebben bekende katholieken van haar geleerd en wat is hun favoriete Mariaverhaal? Adveniat inspiratieboekjes zijn zeer gewild, klein en rijk van inhoud.

€ 5.95

OMSLAG_Onze vader_KLEIN!!

Onze Vader

Een fraai inspiratieboekje bij de invoering van de nieuwe vertaling van het Onze Vader. Kom meer te weten over de vertaling, het ontstaan, de betekenis van het Onze Vader. En hoe het beleefd wordt. Met columns van prominente katholieken.

€ 5.95

VK_Moeder_Teresa_2016_HR

Heilige moeder Teresa

Moeder Teresa die haar leven wijdde aan de armen in Calcutta werd op 4 september heilig verklaard. Levensbeschrijving en keuze uit haar gebeden. Haar zelfopoffering is spreekwoordelijk en inspireert ook niet-gelovigen. Klik op de titel voor meer informatie en een inkijkje.

4e druk!! Bestel er 100 of meer dan zijn ze slechts € 1,20 per stuk!


€ 5.95

VK_Vasten

Vasten

Liesbeth van Gool, Monic Slingerland, Marc Loriaux, Christine de Vries, Pieter Omtzigt, Peter van Hoof, Anselm Grün, Mariska Litjes e.a. laten je zien hoe vasten tegenwoordig gaat, waarom, wat je eraan beleeft en hoe zij vasten. Met verhalen, tips en bijbelteksten.

Bestel er 100 of meer, dan zijn ze slechts € 1,30 per stuk!


€ 5.95