Geloofskoffer Beginnen maar! 1- 5 jaar

Een rode koffer vol teksten, liedjes, spelletjes en decoraties voor kinderen van 1-5 jaar. Het helpt ouders geloof zichtbaar te maken in het gezin door te werken met symbolen, (bijbel)verhalen te vertellen en aandacht te besteden aan gesprek en gebed. De kinderbijbel bevat dialoogjes en versjes die de verhalen dichterbij het kind brengen. Geloven is spelen voor Gods aangezicht, en dat doet je kind vanzelf al. Ga daarom samen de weg van vertrouwen en verwondering. Word vrienden met Jezus. In het rode koffertje zit alle bagage die je op die weg nodig hebt.

€ 14.95

DE VIJFDE DRUK!

Je wilt je kind iets meegeven? Bijbelverhalen, gebeden, vertrouwen in een liefdevolle God? Dan is deze materialenkoffer Beginnen maar! een fijn hulpmiddel: bagage die je van pas kan komen op de weg die je met je kind gaat.
Beginnen maar! is geschreven en samengesteld door een redactie die begrijpt hoe het gezinsleven werkt. De koffer is al in duizenden gezinnen ingeburgerd, en in de nieuwe druk zitten nieuwe mogelijkheden voor kijktafels en gebeden.

De koffer zit vol teksten, liedjes, spelletjes en decoraties afgestemd op gezinnen met kinderen van ongeveer 1-5 jaar. Geweldig om cadeau te krijgen bij geboorte of verjaardag van je kleintje! Wil je meer weten over de uitgangspunten, ga dan naar de website www.geloventhuis.nl of www.geloventhuis.be. Daar vind je ook elke maand creatieve ideeën om met het geloof bezig te zijn. De redactie van Geloven thuis staat open voor je suggesties en vragen.

Teksten: Gerrie Huiberts, Marianne Baijens, Marjet de Jong, Ellie Keller, Tim Schilling, Lara van der Zee, Mirjam Hartman.

Illustraties: Anne Westerduin.

• Mini-kinderbijbel Beginnen maar! door Gerrie Huiberts
• Plafondhanger Scheppingsmobile
Memoryspel
• Vloerpuzzel
• 4 dubbele Tekstonderzetters
• 5 dubbelzijdige gebedskaarten
• massief houten kaarthouder
• Handleiding Geloven thuis, hoe doe je dat?
Gebruiksaanwijzing voor de onderdelen

Luister alvast naar één van de verhaaltjes (God schiep de aarde) of bezoek de website www.geloventhuis.nl.

TitelBeginnen maar!
SubtitelGeloven thuis, deel 1
ISBN978 90 6173 9203
Formaat26 x 20 x 5 cm
AuteurGerrie Huiberts, Marianne Baijens, Marjet de Jong e.a.
UitgeverKBS
Soort uitgavematerialenkoffer - fullcolour
SamenvattingGeloven thuis 'Beginnen maar!' bevat boekjes, spellen en decoraties afgestemd op gezinnen met jonge kinderen. Het helpt ouders geloof zichtbaar te maken in het gezin door te werken met symbolen, (bijbel)verhalen te vertellen en aandacht te besteden aan gesprek en gebed. De kinderbijbel bevat dialoogjes en versjes die de verhalen dichterbij het kind brengen. De illustraties komen op diverse onderdelen terug. Geloven is spelen voor Gods aangezicht, en dat doet je kind vanzelf al. Ga daarom samen de weg van vertrouwen en verwondering. Word vrienden met Jezus. In het rode koffertje zit alle bagage die je op die weg nodig hebt.
InhoudsopgaveKOFFER met handvat KINDERBIJBEL Beginnen maar! MOBILE 'Schepping' GEBEDSKAARTEN 5 dubbelzijdige kaarten HOUTEN STANDAARD VLOERPUZZEL MEMORYSPEL TEKSTONDERZETTERS voor kijktafel HANDLEIDING 'Geloven thuis, hoe doe je dat' FOLDER Gebruiksaanwijzing