Pluk het jaar, Kindergedichten voor alle seizoenen

Lichtvoetige teksten met diepgang. Of ze nu gaan over de seizoenen, emoties, relaties of geloofsfeesten, ze raken een spirituele snaar. Want een gedichtje over Pasen of Oudjaar, over groter groeien of bang zijn, over een vallend appeltje of een overleden opa - dringt veel beter tot een kind door dan een uitleg. Het reist met je mee, als luchtige bagage.* Ideaal cadeau voor de eerste communie, 8+ * 60 kindergedichten over de seizoenen, het kinderleven, feesten en emoties, het hele jaar rond.

Verschijnt dit voorjaar! reserveer nu!


€ 16.95

Een berg verhalen, gedichtjes en liedjes schreef Marjet de Jong in de loop der jaren voor Geloven thuis, parochiebladen, koren en websites. Ze werden steeds enthousiast ontvangen. Nu komt een selectie van 60 gedichten samen in een boek. Lichtvoetige teksten met diepgang. Of ze nu gaan over de seizoenen, emoties, relaties of geloofsfeesten, ze raken een spirituele snaar. Want een gedichtje-
over Pasen of Oudjaar, over groter groeien of bang zijn, over een vallend appeltje of een overleden opa - dringt veel beter tot een kind door dan een uitleg. Het reist met je mee, als luchtige bagage.
* Herkenbaar en bruikbaar in het gezin met
opgroeiende kinderen en op school
* Ideaal cadeau voor de eerste communie, 8+
* 60 kindergedichten over de seizoenen, het kinderleven,
feesten en emoties, het hele jaar rond.
* Met frisse tekeningen van Marcel Jurriëns

TitelPluk het jaar
SubtitelKindergedichten voor alle seizoenen
ISBN9789492093646
AuteurMarjet de Jong
Aantal pagina's100
UitgeverAdveniat
Soort uitgavefull-colour gebonden