Klooster! 5 Vrede

Abt Bernardus over vrijheid en vrede, Willy Eurlings over vrede bij Thomas Merton, Vredeswensen van mensen uit kloosters en abdijen, maar ook vrede bewaren in het Klooster, lukt dat altijd? Met: Ruud Staverman, Twan Geurts, Esther Gerritsen, Wil Derkse, Erik Borgman e.v.a. Klooster! een blad om gelukkig van te worden.

Bestel hem nu hier of WORD ABONNEE en ontvang elk kwartaal een nieuwe editie voor slechts 35,-! (4 edities): www.abonneeplein.nl

€ 9.95

Abt Bernardus over vrijheid en vrede, Willy Eurlings over vrede bij Thomas Merton, Vredeswensen van mensen uit kloosters en abdijen, maar ook vrede bewaren in het Klooster, lukt dat altijd? Met: Ruud Staverman, Twan Geurts, Esther Gerritsen, Wil Derkse, Erik Borgman e.v.a. Klooster! een blad om gelukkig van te worden. Word abonnee voor slechts € 35,- via klantenservice@kloostermagazine.nl of bestel dit magazine los door op de bestelknop te klikken.

TitelKlooster! 5 Vrede
ISBN9789492093721
RedactieMaria van Mierlo
Aantal pagina's106
UitgeverAdveniat
Soort uitgavemagazine
cover_klooster4_eeuwig

Klooster! 4 Eeuwig

Hoe gaan religieuzen om met eeuwigheid, in hun psalmen, in hun afscheid van zusters en broeders en in hun rituelen? Met verhalen van eeuwelingen en eeuwige pelgrimswegen.

Bestel hem nu hier of WORD ABONNEE en ontvang elk kwartaal een nieuwe editie voor slechts 35,-! (4 edities): www.abonneeplein.nl


€ 9.95

cover_kalender2019_3d

Klooster! kalender 2019

Klooster! heeft nu ook een eigen kalender met iedere dag een gebed! Ontwikkeld door magazine Kerk & Leven.

Cadeautip!


€ 15.00