Om een ander

Meditaties bij de kruisweg, zeer geschikt voor de viering op Goede Vrijdag of voor persoonlijke meditatie. De woorden om een ander zijn voldoende om de drijfveer van Jezus kruisweg te kunnen vatten. Maar werkelijk verstaan waarom Hij zijn leven heeft gegeven, doe je daarom nog niet. Pas als je je plaats inneemt tussen de menigte langs de kruiswegstaties wordt dit je duidelijk. Blind blijven voor zijn liefde is dan bijna onmogelijk.

€ 8.95

Meditaties bij de kruisweg, zeer geschikt voor de viering op Goede Vrijdag of voor persoonlijke meditatie.
De woorden ‘om een ander’ zijn voldoende om de drijfveer van Jezus’ kruisweg te kunnen vatten. Maar werkelijk verstaan waarom Hij zijn leven heeft gegeven, doe je daarom nog niet. Pas als je je plaats inneemt tussen de menigte langs de kruiswegstaties wordt dit je duidelijk. Blind blijven voor zijn liefde is dan bijna onmogelijk.

TitelOm een ander
ISBN9789085285076
Formaat10
AuteurErik Galle
Aantal pagina's64
UitgeverHalewijn
Soort uitgavegeniet gebrocheerd
vk-Pasen-stap-voor-stap

Pasen stap voor stap, De kruisweg van Jezus verteld aan kinderen

Hoe vertel je jonge kinderen iets over de laatste uren van Jezus, zo dat de blijdschap van Pasen echt overkomt? Een prachtig gellustreerd boek met cd-rom om de illustraties te projecteren op de muur of (beeld)scherm, zodat het verhaal nog levendiger wordt. Geschikt voor geloven thuis, op school of in de parochie.

€ 14.95