Klooster! 6 Stilte UITVERKOCHT!

Priorin Hannah van Quakebeke osb over haar liefde voor de stilte, Het verborgen leven van Jan Dulles (Jezus in The Passion), Ik luister (religieuzen over hun stille leven), ik zwijg (leven in aandacht), stadskloosters, stilte in Nederland, een overzicht van de mooiste stilteplekken, een bijzonder Paasverhaal, n: Marinus van den Berg, Wil Derkse, Erik Borgman, Thomas Quartier, Jan van Burgsteden, Alice Klaver en Tini Brugge.

NIET MEER LEVERBAAR!!


€ 9.95

Priorin Hannah van Quakebeke osb over haar liefde voor de stilte, Het verborgen leven van zanger Jan Dulles (Jezus in The Passion), 4 verhalen: Ik luister (religieuzen over hun stille leven), 4 verhalen ik zwijg (leven in aandacht), stadskloosters, stilte in Nederland, persoonlijke verhalen, foto’s om bij stil te staan en een overzicht van de mooiste stilteplekken in ons land, een bijzonder Paasverhaal, met dank aan de trappisten van weleer, Alice Klaver bezoekt het Liobaklooster. Met verhalen van Marinus van den Berg, Wil Derkse, Erik Borgman, Broeder Thomas Quartier osb, Sacramentijn Jan van Burgsteden en Tini Brugge verbindt natuur met stilte.


Klooster! een blad om gelukkig van te worden.

TitelKlooster! 6 Stilte
ISBN9789492093905
RedactieMaria van Mierlo
Aantal pagina's104
UitgeverAdveniat
Soort uitgaveMagazine
InhoudsopgavePriorin Hannah van Quakebeke osb over haar liefde voor de stilte Broeder Thomas Quartier osb en het gevecht met het dekbed 4 x Ik luister religieuzen over hun stille leven Sacramentijn Jan Burgsteden: Zodra je naar God verlangt, is hij al tot jou genaderd Arjan Broers over wat is dat toch met stadskloosters? REPORTAGE: Stilte in Nederland, persoonlijke verhalen, fotos om bij stil te staan en een overzicht van de mooiste stilteplekken in ons land Een bijzonder Paasverhaal, met dank aan de trappisten van weleer Schrijver-priester Marinus van den Berg en Jan-Willem Wits in gesprek Wil Derkse krijgt een engel op bezoek Van Adem tot Zweden: een ABC van de stilte Erik Borgman had griep Tini Brugge verbindt natuur met stilte 4 x Ik zwijg: leven in aandacht Nieuwe rubriek: Door de poort Alice Klaver bezoekt het Liobaklooster Het verborgen leven van zanger Jan Dulles (Jezus in The Passion) Stil zijn, ok. Maar waarom ook al weer? Levenslessen uit het klooster