Het geschenk van kleinkinderen

Als iets het leven van Leo Fijen heeft veranderd, dan is het wel de geboorte van zijn kleinzoons. Meer dan ooit heeft hij in de onbevangenheid van zijn kleinkinderen het geheim van het leven teruggevonden. Leo Fijen is dankbaar voor dit geschenk in zijn leven en schreef hier 38 verhalen over.

€ 14.95

Als iets het leven van Leo Fijen heeft veranderd, dan is het wel de geboorte van zijn kleinzoons. Meer dan ooit heeft hij in de onbevangenheid van zijn kleinkinderen het geheim van het leven teruggevonden. Leo Fijen is dankbaar voor dit geschenk in zijn leven en schreef hier 38 korte verhalen over.

TitelHet geschenk van kleinkinderen
ISBN9789492093608
Formaat14 x 22 cm
AuteurLeo Fijen
Aantal pagina's96
UitgeverAdveniat
Soort uitgavepaperback
DEF Mijn moeder OS

Mijn moeder. Steeds dichterbij

Komt je moeder dichterbij naarmate het afscheid langer geleden is? En welke beelden roept dat op? Mooie herinneringen of juist de pijnlijke confrontaties. Manu Keirse en Leo Fijen, ze verloren tien jaar geleden hun moeder en schrijven daarover, maar stelden de vraag ook aan andere mensen. Een boek dat herkenning zal oproepen, maar ook veel troost zal bieden. Moeder die er niet meer is, maar toch steeds weer op de deur van je hart klopt.

€ 18.00