Geliefd Henri

Henri Nouwen blijft duizenden lezers en zoekers aanspreken. Uitspraken van Nouwen over leven en dood, over vreugde en verdriet, over eenzaamheid en thuiskomen en over kracht en kwetsbaarheid. Dat zijn de grote themas in het leven van deze Nederlandse Godzoeker die ook 22 jaar na zijn dood mensen blijft inspireren. Daarover schrijven Barbara Zwaan, Jan van den Bosch en Mirjam van der Vegt, ook vanuit hun persoonlijke betrokkenheid. Inigo Bocken is de wetenschapper die voor het eerst vanuit de theologie waarderend over Henri Nouwen schrijft. Een mooi geschenk voor de feestmaanden omdat Henri Nouwen zelf ook uitgebreid aan het woord komt.

€ 9.95

Henri Nouwen blijft duizenden lezers en zoekers aanspreken. Uitspraken van Nouwen over leven en dood, over vreugde en verdriet, over eenzaamheid en thuiskomen en over kracht en kwetsbaarheid. Dat zijn de grote thema’s in het leven van deze Nederlandse Godzoeker die ook 22 jaar na zijn dood mensen blijft inspireren. Daarover schrijven Barbara Zwaan, Jan van den Bosch en Mirjam van der Vegt, ook vanuit hun persoonlijke betrokkenheid. Inigo Bocken is de wetenschapper die voor het eerst vanuit de theologie waarderend over Henri Nouwen schrijft. Een mooi geschenk voor de feestmaanden omdat Henri Nouwen zelf ook uitgebreid aan het woord komt.

TitelGeliefd Henri
ISBN9789493161153
Formaat18
AuteurHenri Nouwen, Jan van den Bosch, Barbara Zwaan, Inigo Bocken, Mirjam van der Vegt en Leo Fijen
Aantal pagina'sca. 84
UitgeverAdveniat
Soort uitgavepaperback
COVER_Wie ben ik_0808

Henri Nouwen - Wie ben ik?

Nieuwe nog niet eerder gepubliceerde preken van Henri Nouwen. Hij raakte met zijn preken bij 'Hour of Power' vele mensen in hun hart. Hij toonde zijn kwetsbaarheid en liet daarmee zien hoe hij ook persoonlijk leefde van de genade en barmhartigheid van God. Deze bemoedigende woorden waren en zijn een troost voor velen.

Een boek met nieuwe, onvergetelijke preken van de wereldwijd bekende auteur (cadeautip!)


€ 9.95