Weesgegroet Maria

Paus Franciscus is een man van eenvoudig en concreet geloof. Dat komt naar voren in de manier waarop hij Maria opnieuw onder de aandacht brengt. Hij doet dat ook in dit boek over het Weesgegroet. Woord voor woord vertelt hij over de betekenis van dit gebed. Zeer goed te gebruiken in het geloofsleven van alledag en zeker ook in de maand van Maria, oktober en mei. Dit boek is een bestseller in Frankrijk en Itali.

€ 14.95

Paus Franciscus is een man van eenvoudig en concreet geloof. Dat komt naar voren in de manier waarop hij Maria opnieuw onder de aandacht brengt. Hij doet dat ook in dit boek over het Weesgegroet. Woord voor woord vertelt hij over de betekenis van dit gebed. Zeer goed te gebruiken in het geloofsleven van alledag en zeker ook in de maand van Maria, oktober en mei. Dit boek is een bestseller in Frankrijk en Italië.

TitelWeesgegroet Maria
ISBN9789493161085
Formaat12 x 17,5 cm
AuteurPaus Franciscus
Vertaling doorMonique Walrave
Vertaling uitFrans / Italiaans
Aantal pagina's168
UitgeverAdveniat
Soort uitgavepaperback met flappen
20190117_160908

Paus Franciscus Leespakket!

Lees nu alles wat Paus Franciscus in de eerste jaren van zijn pontificaat meemaakte. Een fascinerend beeld van de woorden en daden waarmee Paus Franciscus de wereld vanaf dag n verbaasde. Ieder deel geeft een jaaroverzicht met een kritische en verrassende samenvatting.

4 boeken voor slechts 9,95


€ 9.95

Christus Vivit

Christus vivit

Christus vivit, Christus leeft. Hij is onze hoop en de mooiste jeugd van deze wereld. Alles wat Hij aanraakt, wordt jong, wordt nieuw, vult zich met leven. Daarom zijn de eerste woorden die ik tot iedere christelijke jongere wil richten: Hij leeft en wil dat jij leeft! Zo begint paus Franciscus zijn exhortatie naar aanleiding van de synode over Jongeren, het geloof en de onderscheiding van de roeping werd gehouden in Rome. Mt het document Dare il meglio di s - over sport, Het beste van jezelf geven, van het dicasterie voor Leken, Gezin en leven. Twee teksten die met name voor jongeren en werkers in het jongerenpastoraat van belang zijn, nu samengebracht in deze uitgave van Kerkelijke Documentatie.

€ 15.00