Klooster kalender 2020

Een scheurkalender met iedere dag wijsheid uit het klooster. Religieuzen, vrijwilligers en prominenten hebben hun eigen mooiste gebeden ingestuurd.

€ 15.00

Een scheurkalender met iedere dag wijsheid uit het klooster. Religieuzen, vrijwilligers en prominenten hebben hun eigen mooiste gebeden ingestuurd.

TitelKlooster Kalender 2020
ISBN9789493161030
RedactieAdveniat
Aantal pagina's365
UitgeverAdveniat
Soort uitgavescheurkalender
Kloosterbijbel

Kloosterbijbel

LET OP! momenteel langere levertijd!!!!! De Kloosterbijbel is een complete huisbijbel in de Willibrordvertaling, aangevuld met 11 kleurenkaternen met interessante informatie over het kloosterleven in de breedste zin van het woord. Deskundigen schrijven onder meer over Augustinus, Benedictus, Franciscus en Clara, Vincentius en de daarbij behorende vrouwelijke orde, de Jezueten, de Psalmen, Lectio Divina, Ora et labora en de rol van leken, jongeren en gasten. Uiteraard wordt de tekst gecombineerd met mooie (klooster)fotografie.

€ 49.00

KLOOSTER 8 OS

Klooster! 8 Eenvoud

Eenvoud is ingewikkeld, De kloosterlijke blik op eenvoud, Ik kan het zelf, Lessen en tips voor een eenvoudig leven. Broeder Alberic Bruschke: De eenvoud is hier tot bloei gekomen Een monnik op Oerol? Benedictijn Thomas Quartier kan het uitleggen.

€ 9.95

Liefdesgeboden 2

Liefdesgeboden

Mag je als monnik van liefdesliederen houden? Hoe kan christelijke spiritualiteit je liefde verrijken? Veel mensen denken bij liefde en religie vooral aan strenge regels, maar de ervaring spreekt een andere taal: in het klooster van je leven mag je niet alleen liefhebben, nee, je moet! Liefde is geen verbod maar een gebod. Wie spiritualiteit zoekt, moet zijn gevoelens heiligen. Dat geldt voor negatieve emoties wanneer dingen niet goed gaan, maar zeker ook voor liefde wanneer je van andere mensen houdt. Dit boek nodigt de lezer uit om vanuit oude en nieuwe bronnen op zoek te gaan naar geboden voor heilige liefde. Een positief signaal in een vaak liefdeloze realiteit van kerk en wereld.

€ 17.90