Een gedachte voor elke dag

Dit boekje is een verzameling van woorden die Pierre-Marie Delfieux (stichter van de Fraternits Monastiques de Jrusaleman, de Monastieke Gemeenschappen van Jeruzalem). Woorden die hij heeft geschreven of gezegd in zijn leven. Sommige zijn spontaan gekomen, andere ontsprongen uit lang gebed. Deze teksten kun je af en toe bij de hand nemen als raad voor de dag. Om steun en richting te geven aan de dagelijkse weg in het hart van de stad, in Gods hart. Iedere dag van de maand een tekst!

€ 4.95

Dit boekje is een verzameling van woorden die Pierre-Marie Delfieux (stichter van de Fraternités Monastiques de Jérusaleman, de Monastieke Gemeenschappen van Jeruzalem). Woorden die hij heeft geschreven of gezegd in zijn leven. Sommige zijn spontaan gekomen, andere ontsprongen uit lang gebed. Deze teksten kun je af en toe bij de hand nemen als raad voor de dag. Om steun en richting te geven aan de dagelijkse weg in het hart van de stad, in Gods hart. Iedere dag van de maand een tekst! 

TitelEen gedachte voor elke dag
SubtitelDe monastieke gemeenschappen van Jeruzalem
AuteurPierre Marie Delfieux
Vertaling uitFrankrijk
Aantal pagina's132
UitgeverAdveniat
Soort uitgavepaperback met illustraties
cover_Pater-Frans_

Pater Frans, vijf jaar later

Pater Frans van der Lugt bleef bij de christenen en moslims in die ontluisterde stad Homs in Syri. Hij week niet voor het geweld van de oorlog, hij bleef trouw aan zijn roeping. En hij deelde zijn gevoelens en zijn geloof met ons. Deze Nederlandse jezuet laat ons in dit boekje zien dat hij ondanks de naderende dood bleef geloven in de liefde. Het verhaal van Pater Frans, vijf jaar na de moord op hem. LET OP! Alleen verzending binnen NL mogelijk en alleen verkrijgbaar via adveniat.nl

€ 2.00