Een pelgrim die God zoekt - Kardinaal Basil Hume

Kardinaal George Basil Hume (1923 1999) De woorden van deze vroegere abt van abdij Ampleforth later aartsbisschop in Westminster, vinden twintig jaar na zijn dood nog altijd hun weg naar het hart van wie ze tot zich neemt. Gertrude Feick is benedictines ingetreden bij de trappistinnen in de abdij Our Lady of the Redwoods, Whitehorn, Californi. Zij doctoreerde aan de Pauselijke Universiteit Thomas van Aquino te Rome. Zij schreef de eerste doctoraatsthesis over Basil Hume.

€ 22.50

Kardinaal George Basil Hume (1923 –1999) De woorden van deze vroegere abt van abdij Ampleforth  later aartsbisschop in Westminster, vinden twintig jaar na zijn dood nog altijd hun weg naar het hart van wie ze tot zich neemt. Gertrude Feick is benedictines ingetreden bij de trappistinnen in de abdij Our Lady of the Redwoods, Whitehorn, Californië. Zij doctoreerde aan de Pauselijke Universiteit Thomas van Aquino te Rome. Zij schreef de eerste doctoraatsthesis over Basil Hume.

TitelEen pelgrim die God zoekt
SubtitelKardinaal Basil Hume
ISBN9789085285540
AuteurGertrude Feick
Aantal pagina'sca. 182
UitgeverHalewijn | Adveniat
Soort uitgavepaperback
cov_Zorgenvoorjeziel

Timothy Radcliffe - Zorgen voor je ziel

Timothy Radcliffe, spirituele gids in het Westers christendom en jarenlang magister-generaal van de dominicanen, legt in dit boek uit hoe je kunt zorgen voor je ziel. En hij laat zich daarbij inspireren door drie jongeren die bewust in het geloof staan.

€ 14.50

Goed werk freeman

Goed werk - Laurence Freeman

Hoe meditatie je persoonlijk en professioneel leven verandert. Vanuit praktijkvoorbeelden en zijn eigen ervaring laat Laurence Freeman zien op welke manier meditatie een weldaad kan zijn voor mensen in hun (werk)omgeving. Meditatie toont zich als een onmisbaar hulpmiddel om ons ego open te breken. Laurence Freeman is een benedictijnermonnik die aan het hoofd staat van de Wereldgemeenschap voor Christelijke Meditatie. Hij publiceerde tal van boeken over meditatie. In dit boek breekt hij een lans voor het grote belang van meditatie in onze geseculariseerde wereld.

€ 22.50