Als God renoveert | Vijf praktijkverhalen in Nederland

Priester Robert van Aken, Pastoor Richard Lobo, Diaken Iwan Osseweijer, priester Harrold Zemann en Mirjam Spruit van Centrum Parochie Spiritualiteit delen hun ervaringen over de vernieuwende methode 'Als God renoveert' van James Mallon. Dit boekje is net als het 'Als God renoveert Werkboek' een goede aanvulling op het eerste boek 'Als God renoveert'. Voor wie verder wil! Bestel er 100 of meer, dan zijn ze slechts 1,30 per stuk!

€ 4.95

We beseffen allemaal dat we in beweging moeten komen om een nieuwe toekomst te genereren. Als we niets veranderen kunnen we over 20 of 25 jaar het licht doven in onze kerken.

Priester Robert van Aken, Pastoor Richard Lobo, Diaken Iwan Osseweijer, priester Harrold Zemann en Mirjam Spruit van Centrum Parochie Spiritualiteit delen hun ervaringen over de vernieuwende methode uit het boek 'Als God renoveert' van James Mallon.

TitelAls God renoveert | Vijf praktijkverhalen in Nederland
ISBN9789493161313
Formaat10
RedactieLeo Fijen
Aantal pagina's60
UitgeverAdveniat
Soort uitgavepaperback
AGR 6e druk

Als God renoveert

James Mallon heeft een aanpak ontwikkeld door middel van herkenbare, humoristische en eerlijke verhalen die je aan het denken en dromen zetten over de eigen geloofsgemeenschap. Mgr. Gerard de Korte, Alpha Nederland en Centrum Parochie Spiritualiteit juichen dit boek toe als ht modelboek voor geloofsopbouw. Investeren in de toekomst, een toekomst met Christus, om geloof en kerk te verinnerlijken. 6e druk! Wereldwijd ht standaardwerk in geloofsopbouw

€ 25.00

Als God renoveert werkboek

Als God renoveert werkboek

In zijn baanbrekende boek 'Als God Renoveert' presenteert James Mallon een blauwdruk voor parochies en kerken die verder willen gaan dan alleen hun gebouwen onderhouden en tegemoetkomen aan de wensen van hun parochianen en gemeenteleden. Volgens hem is de allesbeslissende voorwaarde voor een vitale en relevante kerk dat parochies hun missie omarmen: leerlingen maken. Om die missie te realiseren komt James Mallon met dit werkboek. Daarin wijst hij de weg naar een cultuurverandering in parochies. Hij komt in het werkboek met concrete tips: hoe bepaal je een visie en strategie, wat doe je als mensen dwarsliggen, waarom is goede muziek belangrijk en hoe kom je tot een betere sacramentenvoorbereiding?

€ 25.00