Van Maria Lichtmis tot Pinksteren

VERWACHT! reserveer nu! BIJ BESTELLINGEN >100 3,- PER STUK: ALLEEN BINNEN NEDERLAND! Na het grote succes van gebedenboek met Kerstmis (25.000 exemplaren) en vanwege de aanhoudende beperkingen voor kerken in nieuwe jaar door corona al eind januari 2021 nieuw gebedenboek Van Maria Lichtmis tot Pinksteren. Als een geschenk voor vrijwilligers, als een aanmoediging om thuis te kunnen bidden in de tijd van Vasten, Goede Week, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Als een teken van hoop om thuis je geloof te vieren als het in de kerken nog vaak niet mogelijk is.

€ 9.99

Na het grote succes van gebedenboek met Kerstmis (25.000 exemplaren) en vanwege de aanhoudende beperkingen voor kerken in nieuwe jaar door corona al eind januari 2021 nieuw gebedenboek Van Maria Lichtmis tot Pinksteren. Als een geschenk voor vrijwilligers, als een aanmoediging om thuis te kunnen bidden in de tijd van Vasten, Goede Week, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Als een teken van hoop om thuis je geloof te vieren als het in de kerken nog vaak niet mogelijk is.

TitelVan Maria Lichtmis tot Pinksteren
SubtitelBidden in onzekere tijden
ISBN9789493161535
RedactieAdveniat
Soort uitgavepaperback
Allerheiligen tot Kerstmis

Van Allerheiligen tot Kerstmis

VANAF 100 EXEMPLAREN 3,- PER STUK. ALLEEN VOOR BESTELLINGEN BINNEN NEDERLAND! voor iedereen die in de donkere tijden naar Kerstmis toe wil bidden, met speciale aandacht voor de zondagen in de Advent. Met bijdragen van Herman Finkers, Anselm Grn, Antoine Bodar, Kris Gerlaude, Anima Christi, Katharina Michiels, Jan Hendriks, Benot Standaert, Manon Vanderkaa, Angela Holleboom, Manu van Hecke, Frans Cromphout, Hanna van Quakebeke en Paul Verbeek.

€ 9.99